Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

Stream Vision Ballistics: Soha nem látott pontosság

Precíz és könnyű használat

A Stream Vision Ballistics Bluetooth-on keresztül párosítható a támogatott Pulsar céltávcsövekkel. Az alkalmazás személyre szabott algoritmusokat használ a pontos ballisztikai számításokhoz.

Miután létrehozott egy profilt, és feltöltötte azt a hőkamera céltávcsőre, máris leválaszthatja a készüléket az alkalmazásról. A számításokat innentől kezdve maga a távcső fogja elvégezni. Miután megmérte a távolságot, a javasolt célpont áthelyezés megjelenik a kamera kijelzőjén. A következő távolságmérésig a kijelzőn marad a célpontáthelyezési javaslat.

Ez az új funkció a Thermion 2 LRF XP50 Pro-tól kezdve az összes Thermion LRF céltávcső számára elérhetővé válik a közelgő firmware frissítéssel. Míg a Thermion 2 LRF XG50 és a Thermion 2 LRF XQ50 Pro a közeljövőben kapja meg a frissítést.

Ez az alkalmazás önálló ballisztikai kalkulátorként is működhet hagyományos nappali céltávcsővel. A ballisztika korrekciós számítási algoritmusoknak köszönhetően precíz, rugalmas és nagyon könnyen használható. Egyszerűen hozzon létre egy ballisztikai profilt a kívánt lőszerhez, és a Stream Vision Ballistics alkalmazás a megadott adatok alapján kiszámítja a céltávcső függőleges és vízszintes korrekcióit.

Személyes igényekhez igazítható

Ezzel a rendkívül hasznos alkalmazással számos ballisztikai profil, számos lőszerkonfigurációval hozható létre, és tárolható az okostelefon memóriájában későbbi használatra.

A kiterjedt lőszeradatbázis több márkát és kalibert tartalmaz mindenféle fegyvertípushoz és különböző távolsági lövészethez. Az adatbázis folyamatosan frissül új lőszerekkel. A Stream Vision Ballistics továbbá lehetővé teszi a korrekciók kiszámítását egyedi kézzel töltött lőszerekkel.

Az új mobilalkalmazás a ballisztikai adatok megjelenítésének többféle módját kínálja. Ön szabadon kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő módot.

Picture of Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük