Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

MERGER LRF XL50

Sokoldalúság: széles látómező a kereséshez, részletes képalkotás bármilyen nagyítással a magabiztos azonosítás érdekében

Új HD 1024x768 @ 12 µm-os hőérzékelő

A Merger LRF XL50 a hőkamerás képalkotás új szintjét kínálja. Az új 1024×768 pixeles hőérzékelő által generált kép nagy felbontású és részletgazdag. Ideális a célpont egyértelmű azonosításához. Az állat sziluettjei, anatómiája és viselkedési sajátosságai jól láthatóak, egyértelműen megkülönböztethetők.

Részletgazdag kép a teljes 2.5-20x nagyítási tartományban

A változtatható 2,5-20x nagyítás jobb fókuszálást és jobb általános tárgyfelismerést biztosít nagyobb távolságok esetén is. A HD-érzékelő lehetővé teszi a kép magas részletességű fenntartását a teljes nagyítási tartományban. A nagyítás vagy fokozatosan, 2x-es lépésben, vagy folyamatosan változtatható, hogy az egyes helyzetekhez testreszabott FOV/nagyítás arányt lehessen beállítani.

Széles látómező

A Merger LRF XL50 széles látómezőt kínál az egyszerű észleléshez. Vadássz éjszaka is HD-minőségben, széles, 14 fokos látószöggel és optimális 2,5-szeres nagyítással. A nagyméretű érzékelő lehetővé teszi a kategóriájában legjobb FOV/nagyítás arányt még nagy, akár 20-szoros nagyítási tartományban is.

Nagy észlelési távolság

A nagy teljesítményű objektív a professzionális minőségű 12 µm / 1024×768 pix HD hőképérzékelővel kombinálva kivételes képességeket biztosít. Egy 1,8 méter magas objektum akár 2300 méter távolságból is észlelhető teljes sötétségben.

Klasszikus keresőtávcső kialakítás

A Merger LRF hőkamera keresőtávcsövek a nappali keresőtávcsövek klasszikus kialakításával készültek. Kisméretű formavilágával ezek a keresőtávcsövek kényelmesen illeszkednek a kézbe, mégis vonzó külső esztétikát és példaértékű ergonómiát kínálnak. A hat funkciógomb kényelmesen elérhető, és a leggyakrabban használt funkciók egyetlen gombnyomással aktiválhatók.

Kényelmes használat mindkét szemmel

A Merger LRF optikai kialakítása során teljes mértékben figyelembe vettük az emberi látás természetét. Természetes, hogy az ember egyidejűleg két vizuális csatornán keresztül kap információt, azaz két szemmel nézni kevésbé fárasztó, mint egy szemmel. A Merger LRF keresőtávcső pupillák közötti távolsága 62 és 74 mm között állítható az adott felhasználó egyéni jellemzőinek megfelelően.

Precíz lézeres távolságmérő 1000 m-es mérési távolsággal

 A beépített, akár 1 kilométeres hatótávolságú lézeres távolságmérő lehetővé teszi a távolságok mérését egyszeri mérési és folyamatos pásztázási üzemmódban ± 1 méteres pontossággal a helyzet gyors és hibamentes felmérése érdekében.

Kombinált kettős akkumulátoros rendszer

A Merger LRF XL50 két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített 4 Ah kapacitással, a másik cserélhető 3,2 Ah kapacitással rendelkezik. Egyetlen feltöltés garantálja az akkumulátor hosszú élettartamát. A cserélhető akkumulátor testén található dombornyomás lehetővé teszi a lemerült elem gyors meghatározását és lecserélését akár teljes sötétségben is.

...

3 szintű érzékenység-erősítés

A jelerősítési szint kiválasztása a finom fényerő- és kontrasztbeállításokkal ellátott új szűrési algoritmusokkal kombinálva nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak a nagy hatótávolságú megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Az erősítés beállítása segít az állat vonásainak meghatározásában, és biztosítja a látómezőben lévő tárgyak és a háttér tiszta megjelenítését.

Működés extrém hőmérsékleteken -25 és +50°C között

A Merger LRF házát, tápegységét, optikáját és elektronikáját széles hőmérséklet-tartományban történő felhasználásra tervezték. Az Merger megbízható és hatékony teljesítményt biztosít fagyos hidegben -25°C-ig.

Beépített fotó- és videórögzítő

A Merger LRF beépített videórögzítővel rendelkezik. A Merger LRF belső memóriája több órányi videó és több tízezer fénykép tárolására képes. Egyetlen gombnyomás elegendő egy érdekes jelenet vagy videó rögzítéséhez. A felvételeket USB-C porton keresztül a számítógép merevlemezére másolhatjuk. A Merger LRF 16 GB lemezterülettel rendelkezik a készülékkel készített fényképek és videók Pulsar felhőtárhelyen való tárolására. Egyszerűen telepítse a Stream Vision 2 mobilalkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakoztassa az eszközt egy okostelefonhoz Wi-Fi-n keresztül.

IPX7 merülési vízálló besorolás

IPX7 vízálló besorolású, így védelmet nyújt a heves esőzés, hó vagy egyéb csapadék ellen. A készüléket úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön, akár 1 méteres vízbe merülés után is akár 30 percig.

Magnézium ötvözetből készült ház

A Merger LRF készüléket a legnehezebb körülményekre tervezték. A magnéziumötvözetből készült ház egyszerre könnyű és erős. A ház megbízhatóan védi a készülék belső alkatrészeit az ütésektől, a leeséstől, a nedvességtől, a hőtől vagy a hidegtől. Ugyanakkor a fémház hatékonyan elvezeti a hőt az elektronikától, és biztosítja a készülék állandó működését hosszú távú megfigyelések során.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android készülékekkel

A beépített Wi-Fi összeköti a Merger LRF-et Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez számos lehetőséggel bír, beleértve a vezeték nélküli készülékszoftver-frissítéseket, a valós idejű képátvitelt a készülékről az okostelefon képernyőjére, a készülék által rögzített fotó- és videótartalmak közösségi médiában való közzétételét, a digitális készülékfunkciók távvezérlését és a Pulsar legfrissebb híreihez való hozzáférést. A regisztrált felhasználók emellett 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképekhez és videókhoz.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

2 comments

    1. Kedves Gyula!

      A Merger LRF XL50 termékünk ezen a linken érhető el. A termék megvásárolható erről a linkről online, vagy vadászboltunkból a 1125 Budapest, Nógrádi utca 39. (emelet) címen, ahol ki is próbálhatja a terméket és minden kérdésére válaszolunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük