Pulsar Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső

1 249 000 Ft tart. Áfa

A Merger esetében a jelenlegi legjobb komponensek felhasználása eredményezi a hihetetlenül részletes és éles képet mind a cél-és a háttérképnél egyaránt. A továbbfejlesztett elektronikus felület és képfeldolgozó algoritmus segítségével új megközelítésbe került a képfeldolgozás.

  • Nagyítás: 3x – 12x
  • Detektációs távolság: 1350 m
  • Felbontás: 384 x 288 px @17µm (NETD <25 mK)
  • Klasszikus tervezés & kompakt méret
  • Továbbfejlesztett képalkotás növeli a megfigyelés élményét
  • 1000 méterig precíz távolságmérő
  • Minőségi, megerősített magnézium ötvözet borítás
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Pulsar Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső 1 249 000 Ft tart. Áfa

Külső raktárról rendelhető

Cikkszám: P-77483+ Kategória:
MEGÉRI NÁLUNK VÁSÁROLNI!
  • INGYENES házhozszállítás Magyarország területén!
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Nemzetközi garancia a gyártótól

Nem biztos benne mit válasszon?

Keressen minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írjon e-mailt a info@beo-pa.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Pulsar Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső
1 249 000 Ft tart. Áfa
További kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Keresse szakértő kollegáinkat a +36 1 600 5600-as telefonszámon!

Könnyű és kompakt

A Merger LRF XQ35 hőkamera vadászatra van tervezve! Mivel a Merger LRF XQ35 a termékcsalád legkönnyebb tagja, kényelmes választás a vad keresésére, megfigyeléséhez. A kiegyensúlyozott súlyelosztás kényelmes, fáradtság nélküli megfigyelést biztosít a hosszú ideig tartó használat során is.

Klasszikus keresőtávcső kialakítás

A Merger LRF klasszikus nappali távcsőformával rendelkezik. A kompakt kialakítás tökéletes és kényelmes fogást biztosít, miközben megmarad a vonzó esztétika és ergonómia. A hat funkcionális gomb kényelmes helyen van elhelyezve, hogy gyors hozzáférést biztosítson a leggyakrabban használt funkciókhoz.

Nagy érzékenységű, európai gyártmányú hőérzékelő

Magas érzékenységű európai gyártású hőérzékelő A Merger LRF XQ35 rendkívül érzékeny <25 mK NETD európai Lynred hőérzékelővel van felszerelve, amely kiválóan működik nehéz megfigyelési körülmények között, alacsony hőkontraszt mellett is. A legkisebb hőmérsékleti különbségek is jól láthatók esőben, ködben és magas páratartalom esetén a megfigyelés helyszínén.

NAGY ERŐ
KIS HELYEN

A MERGER LRF XQ35 bevetés közben

Felhasználói mód

Használja a fényerő és a kontraszt beállításait, hogy maximalizálja a kép részletességét és információs értékét az adott megfigyelési körülmények között. A Felhasználói üzemmód funkció a kiválasztott fényerő- és kontrasztbeállításokat a készülék memóriájába menti, így a hőkamera következő használatakor azonnal optimális képminőséget biztosít, további beállítások nélkül.

Közelségérzékelő rejtett használathoz

Az éjszakai megfigyelés során fontos, hogy a vad ne érzékelje jelenlétünket. A “Kijelző ki” funkciót használhatjuk a háttérvilágítás kikapcsolásához. Ezt a feladatot egyszerűsítendő a Merger LRF beépített közelségérzékelővel rendelkezik. Amikor az eszközt eltávolítjuk a szemünktől, a közelségérzékelő mindkét kijelzőt kikapcsolja, és amikor az eszközt közelebb hozzuk, mindkét kijelző bekapcsol, kiváló képminőséget kínálva.

Robusztus magnéziumötvözetből készült ház

A Merger LRF-et folyamatos és gyakori használatra tervezték. A magnéziumötvözetből készült ház egyszerre könnyű és erős. A ház megbízhatóan védi a hőkamerás készülék belső alkatrészeit az ütésektől, a leeséstől, a nedvességtől, a hőtől vagy a hidegtől. Ugyanakkor a fémház hatékonyan elvezeti a hőt az elektronikától, és biztosítja a készülék működésének állandóságát a hosszú távú megfigyelés során.

Pontos lézeres távolságmérés akár 1000 m-ig

A céltávolság ismerete lényeges tényező a helyes döntések meghozatalában. Az akár 1 kilométeres hatótávolsággal rendelkező beépített lézeres távolságmérő lehetővé teszi a távolságok mérését egyszeri mérési és folyamatos pásztázási üzemmódban ± 1 méteres pontossággal a helyzet gyors és hibamentes felmérése érdekében.

Kombinált kettős akkumulátoros rendszer

A Merger LRF két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített, 4 Ah kapacitású, a másik cserélhető, 3,2 Ah kapacitású. Egyetlen feltöltés akár 11 órás akkumulátor-üzemidőt is garantál. A cserélhető akkumulátor testén található dombornyomás a megfelelő pozíció pontos meghatározására lehetővé teszi, hogy a lemerült akkumulátort teljes sötétségben, érintéssel gyorsan és magabiztosan kicserélhessük egy akár mindössze egy ujjal is.

...

3 szintű érzékenység-erősítés

Az érzékenység kiválasztása a fényerő- és kontrasztbeállításokkal ellátott új szűrési algoritmusokkal kombinálva nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak a nagy távolságú megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti viszonyok között. Az érzékenység beállítása segít az állat vonásainak meghatározásában, és biztosítja a látómezőben lévő tárgyak és a háttér tiszta megjelenítését.

Kényelmes használat

A Merger LRF távcső optikai kialakítása teljes mértékben figyelembe veszi az emberi látás természetét. Az ember számára természetes, hogy a vizuális információkat egyszerre két vizuális csatornán keresztül fogadja. A két szemmel történő nézés kevésbé fárasztó, mint az egy szemmel történő nézés. Ez azt jelenti, hogy jobban érzékeli a kis vagy halvány objektumokat, és jobb teljesítményt nyújt alacsony kontrasztú helyzetekben, mint az azonos műszaki tudású hasonló monokuláris hőkamerák. A Merger LRF binokulárban a szemtávolság 62 és 74 mm között állítható, az adott felhasználó egyéni jellemzőinek megfelelően.

Nagy kontrasztú HD AMOLED kijelzők

Míg a Merger HD AMOLED kijelzői éles, kontrasztgazdag, élénk színű látómezőt biztosítanak, az AMOLED technológia hibátlan, gördülékeny, nagy felbontású képet és energiatakarékosságot biztosít.

Beépített fénykép- és videorögzítő

A Merger LRF beépített videorögzítővel rendelkezik. A Merger LRF belső memóriája több órányi videót és több tízezer fényképet képes tárolni. Egy gombnyomás elegendő ahhoz, hogy egy érdekes jelenetről fényképet készítsen, vagy elindítsa a videofelvételt.

Gyors rekesznyílású F35/1,0 germánium lencse

A germánium F35/1,0 lencse nagy infravörös átbocsátóképességgel rendelkezik az LWIR tartományban. A lencse optikai elemeinek nagy pontosságú gyártásának köszönhetően a Merger LRF XQ35 hőkamerás készülék érzékelője által generált képet a tisztaság és a részletgazdagság jellemzi.

8 színpaletta közül választhat

A 8 színpaletta kiválasztásával a felhasználó hatékonyabban figyelheti meg a látómezőt, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és az Ultramarine pedig segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

IPX7 minősítés

IPX7 vízálló minősítésű a heves esőzés, hó vagy más csapadék elleni védelem érdekében. A készüléket úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön, akár 1 méteres vízbe merítés után is, akár 30 percig.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi összeköti a Merger LRF-et az Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a lehetőségek széles skáláját nyitja meg, beleértve a vezeték nélküli készülékszoftver-frissítéseket, a valós idejű képátvitelt a készülékről az okostelefon képernyőjére, a készülék által rögzített fotó- és videotartalmak közösségi médiában való közzétételét vagy az üzenetküldőkre történő átvitelt, a digitális készülékfunkciók távvezérlését és a Pulsar legfrissebb híreihez való hozzáférést. Ezenfelül a regisztrált felhasználók 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképekhez és videókhoz.

Kettős Wi-Fi hullámsáv támogatás 2,4 / 5 GHz

A Merger LRF hőkamerákban az okostelefonok szabványos, 2,4 GHz-es Wi-Fi csatornán keresztüli csatlakozási frekvenciatartománya kiegészül egy hatékony 5 GHz-es tartományban. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet, zajmentességet és jobb kapcsolati stabilitást kínál, ami a hőkamerának az okostelefonnal való produktívabb és egyszerűbb működtetését eredményezi.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +50°C között.

A Merger LRF házát, tápegységét, optikáját és elektronikáját a széles hőmérséklet-tartományban történő alkalmazásra tekintettel tervezték. A Merger megbízható és hatékony teljesítményt biztosít fagypont alatti hidegben, akár -25°C-ig.

További információk

Szenzor felbontás (px)

384×288

Szenzor pixelméret (µm)

17

Szenzor hőérzékelő NETD (mK)

<25

Képfrissítés (Hz)

50

Objektív lencse

F35/1.0

Nagyítási tartomány (x)

3-12

Látómező (m/100m)

10.7×8/18.7×14

Észlelési Távolság (m)

1350

Kijelző típusa

AMOLED HD

Kijelző felbontás (px)

1024×768

Videó/Fotó felbontás (px)

1024×768

Beépített memóriakártya (GB)

16

Wifi

Van

IP-védettség

IPX7

Működési hőmérséklet (°С)

-25-+50

Akkumulátor típusa

APS5 beépített belső), Li-ion Akkumulátorok (APS3 külső)

Energiaellátás (mAh)

3200 (külső)+4000 (belső)

Üzemidő (óra)

11

Méretek (mm)

181x133x68

Súly (kg)

0.83

Gyártó által vállalt garancia

3 év + 1 év az akkumulátorra

Hőkamera kategória

Hőkamera Keresőtávcső

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Merger LRF XQ35 Hőkamera Keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük