Pulsar Talion XG35 Hőkamera Céltávcső

1 365 000 Ft

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése

Pulsar Talion XG35 Hőkamera Céltávcső

  • Szenzor: 640×480 @ 12 µm
  • Nagyítás: 2-16x (8x zoom)
  • Detektálási távolság: 1750 m
  • Kijelző: AMOLED (1024×768)
  • Wi-Fi modul: integrált
  • Video / Audio felvevő: Integrált
  • Hőtartomány: -25 … +50 °C
  • Stream Vision. Közvetlen stream okostelefonra

Leírás

Pulsar Talion XG35  Hőkamera Céltávcső

Állítható nagyítás

A Pulsar Talion hőkamerák állítható nagyítással rendelkeznek, tehát bármilyen helyzetben beállíthatjuk az ideális látómezőt. A Talion XG35 hőkamera alapnagyítása 2-szeres, maximum 16-szoros nagyításig nagyítható.

NETD <40mK Termikus érzékenység

A megnövelt termikus érzékenységnek köszönhetően sokkal részletgazdagabb képet fog adni, mint az <50mK termikus érzékenységű elődjei.

AMOLED Kijelző

A HD AMOLED kijelző sokkal kontrasztosabb képet nyújt, mint valaha. Hibátlan, magas felbontású, ráadásul energiatakarékos.

640x480PX Felbontás

A Pulsar Talion XG hűtetlen bolométere 640×480 ,12 µm-os pixelmérettel büszkélkedhet, aminek köszönhetően rendkívül részletgazdag képet fog adni!

Hűtéskivezetés

Az eszköz hűtése ventilátor és egyéb mozgó alkatrész nélkül megy végbe, tehát teljesen zajmentes. Nem zavarja a megfigyelést, viszont a hűtés tökéletesen megvalósul.

Magas képfrissítési ráta

A hőkamera 50 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként amivel tökéletes, folyamatos képet kapunk akár mozgó objektumok megfigyelése közben is.

Pulsar Talion XG35 Hőkamera Céltávcső
Pulsar Talion XG35 Hőkamera Céltávcső

IPX7 (Teljesen vízálló)

Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Észlelési távolság: 1750 m

Modelltől függően az eszköz akár 1750m távolságban is képes detektálni

APS Töltés

A Talion előtétek APS5-ös akkumulátorral működnek, amit könnyedén cserélhetünk pár másodperc alatt, ha további APS5 akkumulátort vásárolsz hozzá. Ezáltal megnövelheted készüléked üzemidejét, amely a Talion esetében 10 óra egy töltéssel.

Beépített videó felvevő

A hőkamera beépített videofelvevőjének segítségével a rögzítés még sosem volt ennyire egyszerű. A képeket és videókat gyorsan és kényelmesen rakhatjuk át PC-re, Laptopra, akár wi-fi kapcsolattal is.

Széles Hőmérséklettartomány (-25° – +50°C)

A minőségi AMOLED kijelző extrém hideg és hihetetlenül magas hőmérsékleten is ki fog szolgálni, 75 Celsius fokos tartományon.

Display-off mód

Ha a hőkamerát nem használjuk egy ideig, automatikusan kikapcsolja a képernyőt, (1 perc,2 perc, 5 perc) így növelve az üzemidőt. Ha viszont újra használni szeretnénk az eszközt, a távcső másodpercek alatt újra működőképes lesz és a használt kalibrációt sem felejti el.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Talion XG35 Hőkamera Céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van? Várjuk hívását: 06 1 600 5600