Pulsar Merger DUO NXP50 Multispektriális Keresőtávcső

2 149 000 Ft tart. Áfa

 • Érzékelő:
  • Termikus: 640×480 pixel @ 17 µm.
  • Digitális: Full-HD CMOS 1920×1200 pixel.
 • Objektív Lencse:
  • Termikus: F50/1,0.
  • Digitális: F50/1,4.
 • Nagyítás:
  • Termikus: 3 – 24x.
  • Digitális: 1,5 – 12x.
 • Látómező:
  • Termikus: 12,4×9,3 fok / 21,8×16,4 m@100m (minimális nagyításon).
  • Digitális: 21,1×16,3 fok / 16,4×12,3 m@100m (minimális nagyításon).
 • IR-megvilágító Hullámhossza:
  • 940 nm (láthatatlan).
 • IR Optikai Teljesítmény:
  • 500 mW.
 • Érzékelési Tartomány:
  • 1800 m (hőérzékelés).
 • Pixelosztás:
  • Termikus: 17 µm.
 • NETD:
  • <25 mK (termikus).
 • Kijelző:
  • Típus: AMOLED HD.
  • Felbontás: 1280×960 pixel.
 • Infravörös Megvilágító:
  • IR hullámhossz: 940 nm.
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Pulsar Merger DUO NXP50 Multispektriális Keresőtávcső 2 149 000 Ft tart. Áfa

Külső raktárról rendelhető

Cikkszám: P-77455 Kategória:
MEGÉRI NÁLUNK VÁSÁROLNI!
 • INGYENES házhozszállítás Magyarország területén!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nemzetközi garancia a gyártótól

Nem biztos benne mit válasszon?

Keressen minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írjon e-mailt a info@beo-pa.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Pulsar Merger DUO NXP50 Multispektriális Keresőtávcső
2 149 000 Ft tart. Áfa
További kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Keresse szakértő kollegáinkat a +36 1 600 5600-as telefonszámon!

új Multispektrális hő- és éjjellátó keresőtávcső

Merger Duo NXP50

A Merger Duo NXP50 innovatív multispektrális keresőtávcső, amely hő- és digitális éjjellátó képalkotást kombinálnak egyetlen készülékben, és fokozott észlelési, felismerési és azonosítási képességeket kínálnak. A Merger Duo NXP50 minőségi képeket készít különböző spektrumokban, így valóban sokoldalú eszköz a nap bármely szakában, minden időjárási körülmény között. Mindkét technológia előnyeit kihasználva a Merger Duo egyszerűvé teszi az objektum megtalálását hőképalkotással, a terep digitális éjjellátással történő kiértékelését, valamint az objektum legkisebb jellemzőinek és részleteinek világos azonosítását kombinált nézési módokkal.

Rendkívüli felbontású hőérzékelő


A rendkívül felbontású 640×480 pixel @ 17 µm-es hőkép-érzékelő, NETD <25mK biztosítja a lenyűgöző hőképminőséget és a tökéletes részletfelismerést még a legnehezebb időjárási körülmények között is, amikor a hőkontraszt alacsony. A legkisebb hőmérsékleti különbségek is tisztán láthatóak lesznek az esőben, ködben vagy hideg reggeleken, a hőképalkotó számára legnehezebb körülmények között.

Full HD extra gyenge fényviszonyok mellett is

A Merger Duo NXP50 digitális éjszakai csatornája által generált kép nagy felbontású és kiváló minőségű részletfeldolgozással rendelkezik. Sziluettek, anatómiai különbségek, viselkedési sajátosságok – a HD felbontású elektronika megadja a vadásznak a jó döntéshozatalhoz szükséges információkat.

IR fényvető

A Merger Duo NXP50 tartozéka egy csatlakoztatható, láthatatlan 940 nm-es IR fényvető, amely állítható pozícióval rendelkezik. Ez növeli a kép részletességét a digitális csatornán koromsötét éjszaka alatt is.

Felhasználói mód

A fényerő- és kontrasztbeállítások segítségével maximalizálhatja a kép részletességét és információs értékét meghatározott megfigyelési körülmények között. A Felhasználói üzemmód funkció a kiválasztott fényerő- és kontrasztbeállításokat a készülék memóriájába menti, így a hőkamera következő használatakor azonnal optimális képminőséget biztosít, további beállítások nélkül.

Kép. Minőség

Fejlett Pulsar Image boost technológia

A Pulsar Image Boost eredeti képfeldolgozó algoritmusok segítségével a Merger Duo hőkamerás képalkotást a legmagasabb szintű részletességgel, tisztasággal és kontraszttal látja el. A Merger Duo multispektrális binokulár az összetett jeleneteket széles féltónustartományban, egyenletesen sugárzó, alacsony kontrasztú objektumokkal, például az égbolt, a fű és a vízfelületekkel együtt adja vissza. A különböző távolságokban lévő objektumok szoftveres részletezése és élesítése rendkívül informatívvá teszi a hőképet. A hőképérzékelő érzékenységének manuális növelése javítja az állatok észlelésének minőségét, ha a megfigyelési körülmények romlanak. A szűrő és a fényerő- és kontrasztbeállítások széles skálája kényelmessé teszi a hosszabb megfigyelési időt.

Gyors rekesznyílás F50/1.0

A hőkamerás optika jellemzői döntően befolyásolják a hőkamerák azon képességét, hogy a legalacsonyabb sugárzási szinteket is rögzítsék. A maximális érzékelési hatékonyságot a Merger Duo (F50/1.0) hőkamera gyors rekesznyílású lencséjével és a rendkívül érzékeny hőérzékelővel kombinálva éri el. A Merger Duo a legjobb minőségű, legrészletesebb és kontrasztosabb, informatív képeket nyújtja a felhasználóknak minden alkalommal, még esőben vagy ködben is, amikor a megfigyelt jelenet hőmérsékleti kontrasztja minimális.

Nagy kontrasztú HD AMOLED kijelzők

Használja a fényerő és a kontraszt beállításait, hogy maximalizálja a kép részletességét és információs értékét az adott megfigyelési körülmények között. A felhasználói üzemmód funkció a kiválasztott fényerő- és kontrasztbeállításokat a készülék memóriájába menti, így a hőkamera következő használatakor azonnal optimális képminőséget biztosít, további beállítások nélkül.

 

Láthatatlan IR

A Merger Duo NXP50 készüléket egy csatlakoztatható 940 nm-es láthatatlan IR-fényvetőnél szállítjuk, amely növeli a digitális csatornák képi részletességét éjszaka. A háromlépcsős teljesítménybeállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a kívánt látótávolságot és a megfigyelt objektumok megvilágítási szintjét. A finom IR pozíciószabályozás lehetővé teszi, hogy a legmagasabb megvilágítási szinteket a látómező kívánt területére helyezze.

8 színpaletta választéka hőkamera módban

Nyolc színpaletta választható, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a látómező hatékonyabb megfigyelését, lehetővé téve számára, hogy optimalizálja az eszközt meghatározott feladatokhoz, valamint reagáljon a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, a Black Hot és a Red Hot optimálisak az objektumok észleléséhez. A Rainbow és az Ultramarine növeli a felismerés és azonosítás esélyét. A vörös monokróm, a szépia és a lila színek a legjobbak a hosszabb éjszakai megfigyeléshez.

1800 méteres hőérzékelő hatótávolság

A hőképalkotás előnye az állatok gyors felismerése a nap bármely szakában. Éjszaka ez a leghatékonyabb módja a vadak nagy távolságból való megtalálásának. A kiváló minőségű, nagy gyújtótávolságú optikának és a nagy érzékenységű szenzornak köszönhetően a Merger Duo kiemelkedő képességekkel rendelkezik a megfigyelési tartományban – egy 1,8 m magas objektumot 1800 méteren észlelnek teljes sötétségben.

Felhasználóbarát

Kényelmes megtekintési élmény

A Merger keresőtávcső optikai kialakítása teljes mértékben figyelembe veszi az emberi látás természetét. Az ember számára természetes, hogy a vizuális információkat egyszerre két vizuális csatornán keresztül fogadja. A két szemmel történő nézés kevésbé fárasztó, mint az egy szemmel történő nézés. Ez azt jelenti, hogy jobban érzékeli a kis vagy halvány objektumokat, és jobb teljesítményt nyújt alacsony kontrasztú helyzetekben, mint az azonos műszaki színvonalú hasonló monokuláris hőkamerák. A Merger binokulárban a szemtávolság 62 és 74 mm között állítható, az adott felhasználó egyéni jellemzőinek megfelelően.

Ergonomikus és funkcionális hordtáska

A jó felszerelés amikor kell kéznél van, a maradék időben pedig láthatatlan. A külsőre elegáns, a Merger Duo táska felhasználóbarát és kényelmesen hordozható. A készülék gyorsan és egyszerűen kivehető a tokból, és a helyére helyezhető. Az optimális övpozícionálás rendszere eloszlatja a készülék súlyát a vadász testén, tehermentesítve a vállakat, a hátat és a nyakat. A tok szorosan illeszkedik a testhez, anélkül, hogy akadályozná a vadászt a szabad hajolgatásban, forgásban, guggolásban, terepen való mozgásban és fegyverhasználatban. Ezenkívül a táska pántokkal van ellátva, amelyekkel derékszíjra, valamint moduláris Molle rögzítési rendszerrel ellátott felszerelésekre, többek között hátizsákokra és hevederes felszerelésekre rögzíthető.

Kényelmes klasszikus keresőtávcső kialakítás

A Merger Duo multispektrális keresőtávcső a nappali keresőtávcsövek klasszikus kialakításával készült. Kisméretű formavilágával ezek a keresőtávcsövek kényelmesen elférnek a kézben, mégis vonzó külső esztétikát és példás ergonómiát kínálnak. A hat funkciógombot a kényelmes elérési zónában helyezték el, és a leggyakrabban használt digitális eszközfunkciók egyetlen érintéssel aktiválhatók.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android készülékekkel

A beépített Wi-Fi összeköti a Merger Duo készüléket az Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a lehetőségek széles skáláját nyitja meg, beleértve a vezeték nélküli készülékszoftver-frissítéseket, a valós idejű képátvitelt a készülékről az okostelefon képernyőjére, a készülék által rögzített fotó- és videotartalmak közösségi médiában való közzétételét vagy az üzenetküldőkre történő átvitelt, a digitális készülékfunkciók távvezérlését és a Pulsar legfrissebb híreihez való hozzáférést. A regisztrált felhasználók emellett 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképekhez és videókhoz.

Beépített fénykép- és videorögzítő

A Merger Duo beépített videorögzítővel rendelkezik. A belső memória több órányi videót és több tízezer fényképet képes tárolni. Egy gombnyomás elegendő ahhoz, hogy fényképet készítsen egy érdekes jelenetről vagy elindítsa a videofelvételt.

Kettős Wi-Fi hullámsáv támogatás 2.4 / 5 GHZ

A Merger Duo hőkamerákban az okostelefonok szabványos, 2,4 GHz-es Wi-Fi csatornán keresztüli csatlakozási frekvenciatartománya kiegészül egy hatékony 5 GHz-es tartományban. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet, zajmentességet és jobb kapcsolati stabilitást kínál, ami a hőkamerának az okostelefonnal való produktívabb és egyszerűbb működtetését eredményezi.

Robusztus és megbízható

Magnéziumötvözet ház

A Merger Duo magnéziumötvözetből készült házát gyakori és intenzív használatra készítették. A magnéziumötvözetből készült ház egyszerre könnyű és erős. A ház megbízhatóan védi a készülék belső alkatrészeit az ütésektől, a leeséstől, a nedvességtől, a hőtől vagy a hidegtől. Ugyanakkor a fémház hatékonyan elvezeti a hőt az elektronikától.

IPX7 vízálló minősítés

IPX7 vízálló minősítésű a heves esőzés, hó vagy más csapadék elleni védelem érdekében. A készüléket úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön, még akkor is, ha akár 1 méteres vízbe merül 30 percre.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +50°C között

A Merger házát, tápegységét, optikáját és elektronikáját a széles hőmérséklet-tartományban történő alkalmazásra tekintettel tervezték. A Merger megbízható és hatékony teljesítményt biztosít fagypont alatti hidegben, akár -25°C-ig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Merger DUO NXP50 Multispektriális Keresőtávcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük