Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Hőkamera Céltávcső

2 499 000 Ft tart. Áfa

Pulsar Thermion 2 LRF XL50 a fegyverrel való vadászatra van tervezve, ráadásul beépített távolságmérővel! Egyaránt nappali  és éjszakai vadászaton is kiváló optika. A távcsővel kiküszöbölhető számos környezeti akadály, mind például a magas fű, takarás..stb. Az éjjellátó berendezésekkel ellentétben a hőkameráknak semmilyen kiegészítő fényforrásra nincs szükségük.

 • Magas érzékelési távolság (2300m)
 • 35mK NETD termikus érzékenységű szenzor
 • Változtatható digitalis ZOOM
 • 12 µm szenzor (1024×768)
 • Maximálisan használható kaliberek: .375 H&H, 12-sörétes és 9.3×64
 • 30mm –es gyűrűs szerelékkel szerelhető
 • Gumírozott fém váz
 • IPX7 vízálllóság
 • 1024×768 HD AMOLED pixel felbontású kijelző
 • Mobil alkalmazás (Stream Vision 2)
 • Kép- és video-felvétel
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Hőkamera Céltávcső 2 499 000 Ft tart. Áfa
MEGÉRI NÁLUNK VÁSÁROLNI!
 • INGYENES házhozszállítás Magyarország területén!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nemzetközi garancia a gyártótól

Nem biztos benne mit válasszon?

Keressen minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írjon e-mailt a info@beo-pa.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Forradalmi HD, tiszta hőkép

A Thermion 2 LRF XL50 forradalmian új, HD-minőségű, tiszta hőképet kínál. Az új 1024×768 pixeles hőérzékelővel előállított kép nagy felbontású és részletgazdag, ideális a vad kompromisszumok nélküli azonosításához. Az állat sziluettjei, anatómiája és viselkedési sajátosságai jól láthatók és könnyen megkülönböztethetők.

Rendkívüli képrészletesség magas nagyítás mellett is

A változtatható 1,75-14x nagyítás (x8 digitális zoom) javított fókuszálást és jobb tárgyfelismerést biztosít nagy távolságokban is. Az HD-érzékelő lehetővé teszi a képrészletesség magas szintjének fenntartását az egész nagyítási tartományban. A zoom fokozatosan 2x lépésekben vagy folyamatosan változtatható egyéni látómező / nagyítási arány kialakításához minden helyzetben.

Pontos lézeres távolságmérés

A céltávolság ismerete döntések meghozatalában alapvető tényező. A kompakt, akár 800 méteres hatótávolságú lézeres távolságmérő zökkenőmentesen integrálódik a céltávcsőbe.

Integrált ballisztikai kalkulátor precíziós lövészetre

A Thermion 2 LRF bármilyen távolságról pontos lövést biztosít. A beépített lézeres távolságmérő pontos távolságérzékelést biztosít a vadász számára a célpont távolságáról, míg a kifinomult belső ballisztikai algoritmus kiszámítja a javasolt ballisztikai kalkulációt a pontos lövéshez. Egyszerűen hozzon létre egy ballisztikai profilt, töltse fel azt a Thermion memóriájába a Stream Vision Ballistics App segítségével, és a Thermion 2 LRF XL50 segítségével pontos lövést tehet.

Széles látómező a könnyű pásztázáshoz

A Thermion 2 LRF XL50 széles látómezőt kínál a könnyű pásztázás és célzás érdekében. A nagyméretű érzékelő még nagy zoomszinteknél is kiegyensúlyozott FOV/nagyítás arányt tesz lehetővé.

Prémium HD-osztályú germánium lencse

A tiszta és részletes képminőség érdekében a Thermion 2 LRF XL50 germánium F50/1.0 objektívlencséje valóban kihasználja a HD hőérzékelő előnyeit.

Nagy pontosságú, kétoldali lencsefókuszálás

A belső fókuszálási mechanizmussal ellátott objektívlencse minden tartományban tiszta és éles képet biztosít. Az ergonomikus fókusz a jobb és a bal oldalon is megtalálhatóak, így a fókuszálás akár bal-, és jobbkezeseknek is egyszerű.

Úttörő képfeldolgozás

A képpontról képpontra történő képátvitel az érzékelőtől a kijelzőig a lehető legélesebbé teszi a képet. Az állítható érzékelőérzékenység új szűrési algoritmusokkal kombinálva nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak a megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Az érzékenység beállítása segít az állat vonásainak meghatározásában, és biztosítja a tárgyak és a háttér tiszta megjelenítését a látómezőben.

Vezetéknélküli távirányító

A Pulsar BT vezeték nélküli Bluetooth távirányító megkettőzi a szokásos gombokat. A távirányító kiváló ergonómiával rendelkezik – a gombok aktiválják a leggyakrabban használt funkciókat. A gombok kialakítása, mérete és elhelyezése úgy lett kialakítva, hogy csupasz-  és kesztyűs kézzel is használható legyen. A vadásznak minimális mozgást igényel a céltávcső kezelése, így maximálisan a vadászatra koncentrálhat, a távirányítót bármely kényelmes helyzetben elhelyezheti a markolaton vagy a puskának a tusán.

...

Felhelyezés standard 30 mm-es gyűrűkre

A Thermion 2 LRF XL50 esztétikus megjelenést kínál bármilyen vadászfegyveren. Külsőleg a céltávcső hasonlít egy klasszikus nappali céltávcsőre egy 30 mm-es alumínium ötvözetből készült házban.

Nagy pontosságú célzás "kép a képben" üzemmódban

A „Kép a képben” funkció lehetővé teszi, hogy a vadász egy nagyított képet jelenítsen meg a kijelző felső részén. A teljes kijelzőterület mindössze 10%-át elfoglaló keret a célpont nagyított képét mutatja, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közelről lássa a célzási területen lévő képet, és egyidejűleg vizuálisan ellenőrizze a teljes látómezőt.

64 GB memória fotó- és videofelvétel

Őrizze meg a vadászat legjobb pillanatait, és ossza meg azokat barátaival és vadászkollégáival. Egyetlen gombnyomás elegendő egy érdekes pillanat megörökítéséhez vagy egy videó felvételének elindításához. A 64 GB belső memória több órányi videó és több tízezer fénykép rögzítésére ad lehetőséget.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +50°C között

A Thermion 2 LRF céltávcsöveket úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban -25 és +50 °C között működjenek. A fagyálló AMOLED kijelző kiemelkedően gyors reakcióidővel rendelkezik, és mozgás közbeni megfigyeléskor is éles képet biztosít.

Akár .375H&H kaliber

A Thermion 2 LRF XL50 hőkamera céltávcső magas ütésállóságú, és használható bordázott vadászfegyverekkel, 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H stb. kaliberekkel.

 

Testreszabható felhasználói mód az egyéni képbeállításhoz

Használja a fényerő és a kontraszt beállításait, hogy maximalizálja a kép részletességét és információs értékét az adott megfigyelési körülmények között. A felhasználói üzemmód funkció a kiválasztott fényerő- és kontrasztbeállításokat a készülék memóriájába menti, így a hőkamera következő használatakor azonnal optimális képminőséget biztosít, további beállítások nélkül.

 

Rugalmas színpaletta-készlet

Az 1024×768 HD AMOLED kijelző továbbfejlesztett színvisszaadással, energiatakarékossággal, nagy kontrasztú képpel és gyors reagálással rendelkezik, így tiszta és egyenletes képet biztosít a mozgásban vagy hideg körülmények között történő megfigyeléshez. A 8 színpaletta közül választható, így a felhasználók hatékonyabban figyelhetik meg a vadat, és optimalizálhatják a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhatnak a változó megfigyelési körülményekhez. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és Ultramarine pedig segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

IPX7 minősítés

Az IPX7-es vízállósági besorolással a Thermion 2 LRF XL50 céltávcső magas páratartalom és erős eső esetén is működik, és kibírja a félórás vízbe merülést 1 méter mélységig.

10 belövési profil / 100 nullázási távolság

A beállítások egy lőprofilban kerülnek elmentésre. A Thermion 2 LRF XL50 memória akár 10 belövési profilt is tárolhat több fegyvertípushoz vagy lövedékhez. Minden profil legfeljebb 10 nullázási távolságot tárol, amelyeket manuálisan adhat be, de a Stream Vision ballisztikai alkalmazással átalakítható a mért távolságon alapuló automatikus ballisztikai kaulkulációhoz.

 

Kombinált kettős akkumulátoros rendszer

A Thermion 2 LRF XL50 két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített, 4,9 A-h kapacitású, a másik pedig cserélhető. Az alapcsomagellátás 2 A-h és 3,2 A-h kapacitású cserélhető akkumulátorokat tartalmaz. Egyetlen feltöltés akár 10 óra folyamatos üzemidőt is garantál. A cserélhető akkumulátorok testén található dombornyomás lehetővé teszi a helyes pozíció pontos meghatározását, és a lemerült akkumulátorok gyors és magabiztos cseréjét kézzel akár teljes sötétségben is, pusztán pár érintéssel.

Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi modul kettős 2,4 / 5 GHz-es hullámsáv támogatással összeköti a céltávcsövet az Android és iOS alapú okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a kombináció nagyszerű lehetőséget biztosít, mint például a készülék szoftverének vezeték nélküli frissítése, a képek valós idejű átvitele a mobileszköz képernyőjére, a készülék digitális funkcióinak távvezérlése és még sok másra. Az alkalmazásban regisztrált felhasználóknak felhő tárhelyet biztosítunk a hőkamerás készülékkel készített fényképek és videók tárolására.

További információk

Szenzor felbontás (px)

1024×768

Szenzor pixelméret (µm)

12

Szenzor hőérzékelő NETD (mK)

<35

Képfrissítés (Hz)

50

Objektív lencse

F50/1.0

Nagyítási tartomány (x)

1.75-14

Látómező (m/100m)

14×10.5/24.6×18.4

Észlelési Távolság (m)

2300

Betekintési távolság (mm)

50

Kijelző típusa

AMOLED HD

Kijelző felbontás (px)

1024×768

Videó/Fotó felbontás (px)

1024×768

Beépített memóriakártya (GB)

64

Wifi

Van

IP-védettség

IPX7

Működési hőmérséklet (°С)

-25-+50

Lövésállóság (Joules)

6000

Szerelék

30mm gyűrűs

Akkumulátor típusa

APS5 beépített belső), Li-ion Akkumulátorok (APS2, vagy APS3 külső

Energiaellátás (mAh)

2000 (külső), vagy 3200 (külső) + 4900 (belső)

Üzemidő (óra)

7

Méretek (mm)

426×78.5×94.5

Súly (kg)

1.03

Gyártó által vállalt garancia

3 év + 1 év az akkumulátorra

Hőkamera kategória

Hőkamera Céltávcső

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Hőkamera Céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük