Pulsar Thermion DUO DXP55 Multispektrális Céltávcső

1 832 000 Ft tart. Áfa

 • 24 órás használat: nappali és éjszakai használatra egyaránt
 • 4K színes kijelző nappali vadászatra
 • CMOS 3840×2160 digitális szenzor
 • 640×480 @ NETD < 25 mK nagy felbontású hőkamera szenzor
 • F50/1.0 lencse
 • Nagyítási tartomány: Hőkamera: 2-16x-ig Nappali digitális: 4-32x-ig
 • Továbbfejlesztett képfeldolgozás: részletgazgad kép, megnövelt kontraszt
 • Új kép a képben funkció: Színes nappali és hőkép egyszerre a kijelzőn!
 • 1800 méter észlelési távolság
 • Maximálisan használható kaliberek: .375 H&H, 12-sörétes és 9.3×64
 • 30mm –es gyűrűs szerelékkel szerelhető
 • Mobil alkalmazás (Stream Vision 2)
 • 6 óra üzemidő egy töltéssel
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Pulsar Thermion DUO DXP55 Multispektrális Céltávcső 1 832 000 Ft tart. Áfa
MEGÉRI NÁLUNK VÁSÁROLNI!
 • INGYENES házhozszállítás Magyarország területén!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nemzetközi garancia a gyártótól

Nem biztos benne mit válasszon?

Keressen minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írjon e-mailt a info@beo-pa.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Pulsar Thermion DUO DXP55 Multispektrális Céltávcső

Az első multispektrális Pulsar céltávcső

A Thermion Duo DXP új lapot nyit a Pulsar vadászati optikák történetében. Ez az első céltávcső, amely a nap bármely szakában használható, ugyanis 4K felbontású színes képet és a csúcsminőségű XP hőkamerát kombinálja. A különböző technológiák integrálásából származó szinergiával a Thermion Duo segítségével rendkívül részletgazdag képet kaphatunk!

Nappali és éjszakai használatra egyaránt

Sok vadász számára a Thermion Duo DXP lesz az egyetlen optikai céltávcső amire valaha szüksége lesz. A nap bármely szakában és bármilyen időjárási körülmények között használható. A Thermion Duo DXP hőkamerás céltávcső a Pulsar optika fejlesztése során alkalmazott legjobb megoldásokon és alkatrészeken alapul, hogy jól kezelje az éjszakai vadászat kihívásait. A teljes sötétség, az eső és a köd sem akadályozza meg a Thermion Duo DXP-t abban, hogy sikeres legyen a vadászata. A 4K felbontású digitális csatorna a nappali vadászat teljes színvilágát adja.

4K teljes színű érzékelő a nappali vadászathoz

A nappali digitális csatorna 10 méteres és annál nagyobb távolságból is tisztán rajzolja ki a megfigyelt vadat. A Thermion Duo DXP nappali céltávcsőként való használata mindig egyszerű és kényelmes, mivel az objektív nem igényel fókuszálást. A 4K felbontású CMOS-érzékelő példás részletességet és a tárgyak azonosítását biztosítja a teljes nagyítási tartományban, 2x-től 16x-ig. A Thermion Duo DXP használatával a nappali vadászat nemcsak kényelmes, hanem high-tech is. A klasszikus nappali optikára jellemző teljes színkép extrém digitális funkcionalitással párosul. A vadász bármikor rögzíthet egy képet, vagy videót, megváltoztathatja a szálkereszt típusát és színét, vagy csatlakoztathatja a céltávcsövet egy okostelefonhoz.

640×480 @ NETD < 25 mK nagy érzékenységű szenzor

A nagy érzékenységű, Európában gyártott érzékelő < 25 mK NETD-vel minimális hőmérsékletkülönbségeket rögzít alacsony hőmérsékleti kontrasztos körülmények között, illetve esőben vagy ködben történő megfigyeléskor. A 640 x 480 pixeles felbontás biztosítja a célpont részletgazdag azonosítását, az állat fontos anatómiai jellemzőinek kiváló minőségű megjelenítését, valamint a környező táj apró részleteit. Az érzékelő felbontása széles látómezőt biztosít a Thermion Duo DXP-nek a statikus és dinamikus jelenetek kényelmes és informatív megfigyeléséhez.

F50/1.0 lencse

A hőkamera a nap bármely szakaszában, bármilyen időjárási körülmények között maximális észlelési hatékonyságot biztosít a vadász számára.

Fejlett képfeldolgozás: nagyobb részletesség, tisztaság és kontraszt

A Thermion Duo modern algoritmusokat alkalmaz a kép részletességének, tisztaságának és kontrasztjának új szintjének elérése érdekében. A hőkamera képes az alacsony kontrasztú objektumokat, például az eget, a füvet vagy a vízfelületeket tartalmazó összetett tájképek megjelenítésére. A fokozott részletesség és a különböző távolságokban lévő objektumokat élesítő szoftver rendkívül informatív hőképet eredményez. Az érzékelő érzékenységének manuális növelése lehetővé teszi az állat észlelésének minőségének javítását, ha a megfigyelési körülmények romlanak. A szűrő, valamint a fényerő- és kontrasztbeállítások biztosítják a kényelmet a hosszabb megfigyelési idő alatt is. A digitális nappali kép ideális képérzékelést biztosít napos és felhős körülmények között egyaránt.

Kombinált multispektrális megjelenítési módok

A Thermion Duo négy megfigyelési módot támogat. A „digitális képmód” a nappali vadászathoz használatos. A „hőképes üzemmódot” éjszakai körülményekre tervezték, illetve kiegészítő üzemmódként nehéz nappali körülmények között – köd, sűrű felhők, eső, szembejövő vagy oldalsó napfény, magas fű, bokrok és fák melyek a látótérben befolyásolják az állat észlelésének képességét. A Thermion Duo “Kép a képben” funkciója lehetővé teszi a két optikai csatorna képének egyidejű megjelenítését, a hő- vagy digitális képet előtérbe helyezve.

1800m érzékelési tartomány nappal és éjszaka egyaránt

A hőkamerás képalkotás előnye az állatok korai észlelése a nap bármely szakaszában. Éjszaka pedig a leghatékonyabb módja a nagy távolságban lévő vad észlelésének. A kiváló minőségű, hosszú fókusztávolságú optikának és a magas érzékenységű szenzornak köszönhetően a Thermion Duo DXP céltávcső kiemelkedő képességekkel rendelkezik a megfigyelési tartomány tekintetében – egy 1,8 m magas objektumot 1800 méteren, teljes sötétségben is észlel. Napközben a Thermion Duo hőkamerás csatornája segít megtalálni a vadat a köd, pára, nehéz terep és álcázás ellenére, magas fűben, bokrok mögött.

Öt egyedi belövésiprofil

A nullázási beállítások egy belövésiprofilban kerülnek elmentésre. A Thermion Duo memóriája akár öt profilt is képes tárolni több fegyvertípushoz vagy lövedékhez. Minden profil legfeljebb tíz nullázási távolságot tárolhat.

10 féle szálkereszt, kilenc színmódban

A szálkereszt elektronikusan a célponttal azonos síkban jelenik meg. A Thermion Duo memória tíz szálkereszt-konfigurációt és -funkciót tartalmaz , amelyek mindegyike kilenc színben áll rendelkezésre.

Fénykép- és videofelvétel

Örökítse meg a vadászat legjobb pillanatait, és ossza meg azokat barátaival és vadásztársaival. Egyetlen gombnyomás elegendő az érdekes pillanat megörökítéséhez vagy a videofelvétel elindításához. A 16 GB-os belső memória több órányi videó és több tízezer fénykép rögzítését teszi lehetővé.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi modul a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül összekapcsolja a készüléket az Android és iOS alapú okostelefonokkal. Ez a kombináció nagyszerű lehetőségeket biztosít, mint például a készülék szoftverének vezeték nélküli frissítése, a képek valós idejű átvitele a mobileszköz képernyőjére, a digitális funkciók távvezérlése és még sok más. Az alkalmazásban regisztrált felhasználóknak felhő tárhelyet biztosítunk a digitális vagy hőkamerás készülékkel készített fényképek és videók tárolására.

Továbbfejlesztett WiFi-kapcsolat 2,4/5 GHZ hullámsáv támogatással

A Thermion Duo-ban a szabványos okostelefon-csatlakozási frekvenciatartomány 2,4 GHz-es WiFi csatornán keresztül kiegészül egy effektív 5 GHz-es tartománnyal. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet, zajvédelmet és jobb kapcsolatstabilitást kínál, ami a hőirányzék produktívabb és egyszerűbb működését eredményezi okostelefonnal.

Könnyű használat

30 mm-es gyűrűs szerelék

A Thermion Duo esztétikusan mutat bármely vadászfegyveren. Kívülről a céltávcső egy klasszikus nappali céltávcsőre hasonlít 30 mm-es tubussal.

8 színpaletta hőkamera üzemmódban

A nyolc színpaletta kiválasztása lehetővé teszi a felhasználó számára a látómező hatékonyabb megfigyelését, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint könnyebben reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot módok optimálisak a tárgyak észleléséhez. A Rainbow és az Ultramarine módok segítenek a felismerés és azonosítás esélyét növelni. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet módok a legjobbak a hosszabb éjszakai megfigyelésekhez.

Nagy pontosságú, kétkezes lencsefókuszálás

A belső fókuszmechanizmussal rendelkező objektív tiszta és éles képet ad bármilyen tartományban. Az ergonómikus élességállító a jobb és a bal oldalon találhatók, így bal- vagy jobbkezesek is könnyedén fókuszálhatnak.

Optimalizált azonos méretű látómező a termikus és digitális csatornákon

Az egyes optikai csatornák nagyítása 2-16-szoros tartományban változik. A nagyítás vagy fokozatosan, 2x-es lépésben, vagy folyamatosan változik a nagyítás és a látható látómező ideális arányának beállítása érdekében. Óriási előny, hogy a digitális és a hőkamerás csatornák nagyítási tényezői és látómezői megegyeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a vadász ne veszítse el a megfigyelés közben a koncentrációt, amikor más módba vált – a vadász ugyanazt a jelenetet fogja látni, csak más spektrumban.

Azonnali indítás

A bekapcsológomb megnyomásától számítva mindössze 4 másodperc alatt a Thermion Duo teljesen készen áll a munkára.

Megbízhatóság

Nagy kaliberű visszarúgás ellenállás: 12 gauge, 9,3×64, .375H&H

A Thermion Duo termikus céltávcsövek nagy visszarúgásállóságúak, és a 9,3×64, .30-06, .300, .375H&H stb. kaliberű, valamint a simacsövű és pneumatikus vadászfegyverekhez is használhatók.

6 óra akkumulátor-üzemidő egyetlen feltöltéssel

A Thermion Duo két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített 4,9 Ah kapacitású, a másik cserélhető 2 Ah kapacitással. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órányi akkumulátor-élettartamot garantál, ami lefedi a távcsöves vadászatra való aktív használat idejét. A cserélhető akkumulátor felületén lévő dombornyomást úgy tervezték, hogy könnyedén bármikor megtalálja, ez lehetővé teszi a lemerült akkumulátor gyors és magabiztos cseréjét teljes sötétségben.

Teljesen vízálló IPX7

Az IPX7-es vízállósági besorolással a Thermion Duo céltávcsövek magas páratartalom és erős eső esetén is működnek, és kibírják a félórás vízbe merülést is 1 méter mélységig.

Működési hőmérséklet-tartomány: -25 és +50 °C között

A Thermion Duo céltávcsöveket úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban, -25 és +50 °C között működjenek. A fagyálló AMOLED kijelző kiemelkedően gyors válaszidővel rendelkezik, és mozgás közben is éles képet biztosít.

További információk

Szenzor felbontás (px)

640×480

Szenzor pixelméret (µm)

17

Szenzor hőérzékelő NETD (mK)

<25

Képfrissítés (Hz)

50

Objektív lencse

F50/1.0(hő) | F35/4.34 (digitális)

Nagyítási tartomány (x)

2-16 (hő) és 4-32 (digitális)

Látómező (m/100m)

12.4×9.3 / 21.8×16.4 (hő) és 6.1×4.6 / 10.6×8(digitális)

Észlelési Távolság (m)

1800

Betekintési távolság (mm)

50

Kijelző típusa

AMOLED HD

Kijelző felbontás (px)

1024×768

Videó/Fotó felbontás (px)

1024×768

Beépített memóriakártya (GB)

16

Wifi

Van

IP-védettség

IPX7

Működési hőmérséklet (°С)

-25-+50

Lövésállóság (Joules)

6000

Szerelék

30mm gyűrűs

Akkumulátor típusa

APS5 beépített belső), Li-ion Akkumulátorok (APS2, vagy APS3 külső

Energiaellátás (mAh)

2000 (külső), vagy 3200 (külső) + 4900 (belső)

Üzemidő (óra)

6

Méretek (mm)

420x78x83.5

Súly (kg)

0.96

Gyártó által vállalt garancia

3 év + 1 év az akkumulátorra

Hőkamera kategória

Hőkamera Céltávcső

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Thermion DUO DXP55 Multispektrális Céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük