Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

Thermion Duo DXP

A Thermion Duo DXP új lapot nyit a Pulsar vadászati optikák történetében. Ez az első céltávcső, amely a nap bármely szakában használható, ugyanis 4K felbontású színes képet és a csúcsminőségű XP hőkamerát kombinálja. A különböző technológiák integrálásából származó szinergiával a Thermion Duo segítségével rendkívül részletgazdag képet kaphatunk!

Nappali és éjszakai használatra egyaránt

Sok vadász számára a Thermion Duo DXP lesz az egyetlen optikai céltávcső amire valaha szüksége lesz. A nap bármely szakában és bármilyen időjárási körülmények között használható. A Thermion Duo DXP hőkamerás céltávcső a Pulsar optika fejlesztése során alkalmazott legjobb megoldásokon és alkatrészeken alapul, hogy jól kezelje az éjszakai vadászat kihívásait. A teljes sötétség, az eső és a köd sem akadályozza meg a Thermion Duo DXP-t abban, hogy sikeres legyen a vadászata. A 4K felbontású digitális csatorna a nappali vadászat teljes színvilágát adja.

4K teljes színű érzékelő a nappali vadászathoz

A nappali digitális csatorna 10 méteres és annál nagyobb távolságból is tisztán rajzolja ki a megfigyelt vadat. A Thermion Duo DXP nappali céltávcsőként való használata mindig egyszerű és kényelmes, mivel az objektív nem igényel fókuszálást. A 4K felbontású CMOS-érzékelő példás részletességet és a tárgyak azonosítását biztosítja a teljes nagyítási tartományban, 2x-től 16x-ig. A Thermion Duo DXP használatával a nappali vadászat nemcsak kényelmes, hanem high-tech is. A klasszikus nappali optikára jellemző teljes színkép extrém digitális funkcionalitással párosul. A vadász bármikor rögzíthet egy képet, vagy videót, megváltoztathatja a szálkereszt típusát és színét, vagy csatlakoztathatja a céltávcsövet egy okostelefonhoz.

640x480 @ NETD < 25 mK nagy érzékenységű szenzor

A nagy érzékenységű, Európában gyártott érzékelő < 25 mK NETD-vel minimális hőmérsékletkülönbségeket rögzít alacsony hőmérsékleti kontrasztos körülmények között, illetve esőben vagy ködben történő megfigyeléskor. A 640 x 480 pixeles felbontás biztosítja a célpont részletgazdag azonosítását, az állat fontos anatómiai jellemzőinek kiváló minőségű megjelenítését, valamint a környező táj apró részleteit. Az érzékelő felbontása széles látómezőt biztosít a Thermion Duo DXP-nek a statikus és dinamikus jelenetek kényelmes és informatív megfigyeléséhez.

F50/1.0 lencse

 A hőkamera a nap bármely szakaszában, bármilyen időjárási körülmények között maximális észlelési hatékonyságot biztosít a vadász számára.

Fejlett képfeldolgozás: nagyobb részletesség, tisztaság és kontraszt

A Thermion Duo modern algoritmusokat alkalmaz a kép részletességének, tisztaságának és kontrasztjának új szintjének elérése érdekében. A hőkamera képes az alacsony kontrasztú objektumokat, például az eget, a füvet vagy a vízfelületeket tartalmazó összetett tájképek megjelenítésére. A fokozott részletesség és a különböző távolságokban lévő objektumokat élesítő szoftver rendkívül informatív hőképet eredményez. Az érzékelő érzékenységének manuális növelése lehetővé teszi az állat észlelésének minőségének javítását, ha a megfigyelési körülmények romlanak. A szűrő, valamint a fényerő- és kontrasztbeállítások biztosítják a kényelmet a hosszabb megfigyelési idő alatt is. A digitális nappali kép ideális képérzékelést biztosít napos és felhős körülmények között egyaránt.

Kombinált multispektrális megjelenítési módok

A Thermion Duo négy megfigyelési módot támogat. A „digitális képmód” a nappali vadászathoz használatos. A „hőképes üzemmódot” éjszakai körülményekre tervezték, illetve kiegészítő üzemmódként nehéz nappali körülmények között – köd, sűrű felhők, eső, szembejövő vagy oldalsó napfény, magas fű, bokrok és fák melyek a látótérben befolyásolják az állat észlelésének képességét. A Thermion Duo “Kép a képben” funkciója lehetővé teszi a két optikai csatorna képének egyidejű megjelenítését, a hő- vagy digitális képet előtérbe helyezve.

1800m érzékelési tartomány nappal és éjszaka egyaránt

A hőkamerás képalkotás előnye az állatok korai észlelése a nap bármely szakaszában. Éjszaka pedig a leghatékonyabb módja a nagy távolságban lévő vad észlelésének. A kiváló minőségű, hosszú fókusztávolságú optikának és a magas érzékenységű szenzornak köszönhetően a Thermion Duo DXP céltávcső kiemelkedő képességekkel rendelkezik a megfigyelési tartomány tekintetében – egy 1,8 m magas objektumot 1800 méteren, teljes sötétségben is észlel. Napközben a Thermion Duo hőkamerás csatornája segít megtalálni a vadat a köd, pára, nehéz terep és álcázás ellenére, magas fűben, bokrok mögött.

Öt egyedi belövésiprofil

Megbízható, erős fém ház. Megerősített mégis könnyű alumíniumötvözet borítás a hibátlan terepi teljesítmény érdekében.

8 színpaletta hőkamera üzemmódban

A nyolc színpaletta kiválasztása lehetővé teszi a felhasználó számára a látómező hatékonyabb megfigyelését, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint könnyebben reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot módok optimálisak a tárgyak észleléséhez. A Rainbow és az Ultramarine módok segítenek a felismerés és azonosítás esélyét növelni. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet módok a legjobbak a hosszabb éjszakai megfigyelésekhez.

10 féle szálkereszt, kilenc színmódban

Két újratölthető akkumulátor működteti: az egyik egy beépített akkumulátor, amelynek a kapacitása 4.9 Ah, másik egy kivehető APS3 akkumulátor, amelynek a kapacitása 2 Ah. Egyszeri töltés 10 órás vadászati időt tesz lehetővé.

Fénykép- és videofelvétel

Örökítse meg a vadászat legjobb pillanatait, és ossza meg azokat barátaival és vadásztársaival. Egyetlen gombnyomás elegendő az érdekes pillanat megörökítéséhez vagy a videofelvétel elindításához. A 16 GB-os belső memória több órányi videó és több tízezer fénykép rögzítését teszi lehetővé.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi modul a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül összekapcsolja a készüléket az Android és iOS alapú okostelefonokkal. Ez a kombináció nagyszerű lehetőségeket biztosít, mint például a készülék szoftverének vezeték nélküli frissítése, a képek valós idejű átvitele a mobileszköz képernyőjére, a digitális funkciók távvezérlése és még sok más. Az alkalmazásban regisztrált felhasználóknak felhő tárhelyet biztosítunk a digitális vagy hőkamerás készülékkel készített fényképek és videók tárolására.

Továbbfejlesztett WiFi-kapcsolat 2,4/5 GHZ hullámsáv támogatással

A Thermion Duo-ban a szabványos okostelefon-csatlakozási frekvenciatartomány 2,4 GHz-es WiFi csatornán keresztül kiegészül egy effektív 5 GHz-es tartománnyal. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet, zajvédelmet és jobb kapcsolatstabilitást kínál, ami a hőirányzék produktívabb és egyszerűbb működését eredményezi okostelefonnal.

Könnyű használat

30 mm-es gyűrűs szerelék

A Thermion Duo esztétikusan mutat bármely vadászfegyveren. Kívülről a céltávcső egy klasszikus nappali céltávcsőre hasonlít 30 mm-es tubussal.

Azonnali indítás

A bekapcsológomb megnyomásától számítva mindössze 4 másodperc alatt a Thermion Duo teljesen készen áll a munkára.

Nagy pontosságú, kétkezes lencsefókuszálás

A belső fókuszmechanizmussal rendelkező objektív tiszta és éles képet ad bármilyen tartományban. Az ergonómikus élességállító a jobb és a bal oldalon találhatók, így bal- vagy jobbkezesek is könnyedén fókuszálhatnak.

Optimalizált azonos méretű látómező a termikus és digitális csatornákon

Az egyes optikai csatornák nagyítása 2-16-szoros tartományban változik. A nagyítás vagy fokozatosan, 2x-es lépésben, vagy folyamatosan változik a nagyítás és a látható látómező ideális arányának beállítása érdekében. Óriási előny, hogy a digitális és a hőkamerás csatornák nagyítási tényezői és látómezői megegyeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a vadász ne veszítse el a megfigyelés közben a koncentrációt, amikor más módba vált – a vadász ugyanazt a jelenetet fogja látni, csak más spektrumban.

Megbízhatóság

Nagy kaliberű visszarúgás ellenállás: 12 gauge, 9,3x64, .375H&H

A Thermion Duo termikus céltávcsövek nagy visszarúgásállóságúak, és a 9,3×64, .30-06, .300, .375H&H stb. kaliberű, valamint a simacsövű és pneumatikus vadászfegyverekhez is használhatók.

6 óra akkumulátor-üzemidő egyetlen feltöltéssel

A Thermion Duo két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített 4,9 Ah kapacitású, a másik cserélhető 2 Ah kapacitással. Egyetlen feltöltéssel akár 6 órányi akkumulátor-élettartamot garantál, ami lefedi a távcsöves vadászatra való aktív használat idejét. A cserélhető akkumulátor felületén lévő dombornyomást úgy tervezték, hogy könnyedén bármikor megtalálja, ez lehetővé teszi a lemerült akkumulátor gyors és magabiztos cseréjét teljes sötétségben.

Teljesen vízálló IPX7

Az IPX7-es vízállósági besorolással a Thermion Duo céltávcsövek magas páratartalom és erős eső esetén is működnek, és kibírják a félórás vízbe merülést is 1 méter mélységig.

Működési hőmérséklet-tartomány: -25 és +50 °C között

A Thermion Duo céltávcsöveket úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban, -25 és +50 °C között működjenek. A fagyálló AMOLED kijelző kiemelkedően gyors válaszidővel rendelkezik, és mozgás közben is éles képet biztosít.

Picture of Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük