Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

Firmware frissítés 2.0: a hőképalkotás minőségének új szintje

A Yukon Advanced Optics Worldwide bemutatja a frissített firmware 2.0-s verzióját, amely több részletet és pontosságot biztosít a hőképalkotásban a következő Pulsar eszközökhöz: az Axion 2 XG35 és az Axion 2 LRF XG35 hőkamera keresőtávcsövek, a Thermion 2 XP50 Pro és a Thermion 2 LRF XP50 Pro hőkamera céltávcsövek, valamint a Merger LRF XP50 hőkamera keresőtávcsövek, amelyek a legújabb firmware-verzió alapján készültek.

Továbbfejlesztett algoritmusok a részletgazdagabb kép érdekében

A jobb képminőség és a továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmusok révén a firmware 2.0 a hőképalkotás részletességének, élességének és kontrasztjának új szintjét éri el.

A firmware-algoritmusok észlelik és feldolgozzák a képet. Ennek eredményeként a hőkamera képes egyértelműen megjeleníteni alacsony kontrasztú objektumokat, például égboltot, füvet, vagy vízfelületeket a féltónusok széles skálájában. A továbbfejlesztett részletgazdagság és a különböző távolságban lévő tárgyakat élesítő szoftver rendkívül informatív hőképet ad.

Három érzékenységi szint a nagy távolságú észlelés pontosságának érdekében

A legutóbbi firmware-frissítés egy új funkciót kínál – három érzékenységi szint kiválasztását a célpont minőségi észleléséhez és felismeréséhez különböző megfigyelési körülmények között. Felváltja a korábban használt megfigyelési módokat (sziklák / erdő / azonosítás stb.)

Az érzékenységi szintek – Normál, Magas és Ultra – olyan szoftveres algoritmusok, amelyek lehetővé teszik a vadász számára, hogy könnyen alkalmazkodjon a folyamatosan változó időjárási és hőmérsékleti viszonyokhoz, és növelje a hosszú távú észlelés pontosságát.

Ha a hőmérsékleti kontraszt csökken (például köd, csapadék, magas páratartalom), egyszerűen növelje az erősítési szintet. Az új szűrési algoritmusok a finom fényerő- és kontrasztbeállításokkal kombinálásával segíthetnek a bírálatban is, ugyanis segítségével az agancs is rendkívül jól látszódik, mindemellett biztosítja a hátterek tiszta megjelenítését.

Új izgalmas, optimalizált videórögzítés a kiváló minőségű tartalom készítéséhez

Őrizze meg a vadászatok legszebb pillanatait kiváló minőségű videofelvételek formájában az új firmware 2.0 segítségével.

A Thermion 2 LRF XP50 Pro termékcsaládunkban és a Merger LRF XP50-nél már megjelent egy új funkció, amely lehetővé teszi a videotömörítés egyszerű be- és kikapcsolását. A firmware frissítésével ez a funkció elérhető lesz a fentebb említett készülékekben is.

Az ON mód a kisebb fájlok gyorsabb átvitelét és jobb videó minőséget eredményez az előző firmware-verzióhoz képest.

Az OFF gomb kikapcsolja a tömörítést, és jelentősen javítja a videofájlok minőségét és részletességét. Az új algoritmusok lehetővé teszik a fájlméret többszörös csökkentését anélkül, hogy a videó minőségét befolyásolnák.

Ezenkívül az újonnan bevezetett algoritmusok lehetővé teszik a hangtorzítások kiküszöbölését.

Hogyan tudom frissíteni a firmware-t?

Telepítse a Stream Vision 2-t, egy ingyenes mobilalkalmazást, amely elérhető a Google Playen vagy az AppStore-on. Csatlakoztassa okostelefonját a hőkamerához WiFi-n keresztül, és frissítse a firmware-t.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük