Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

AXION 2 XG

A 2022-es évbe a megújított Axion sorozattal ugrottunk bele. Az XQ sorozattal kezdtünk (Axion 2 XQ35 és az Axion 2 XQ35 LRF) amiknél a képalkotás tovább lett fejlesztve, meg lett növelve az akkumulátor üzemideje és a Wi-Fi kapcsolatok is modernizálásra kerültek viszont a klasszikus európai formaterv és a jól bevált precíziós távolságmérő megmaradt. Mindez beszerezhető a létező legjobb áron.

Akkor most hadd mutassuk be számodra az Axion másik vonulatát az XG szériát. Az Axion 2 XG35 és az Axion 2 LRF XG35 készülékeket. Az új monokulár kapott egy nagyfelbontású (640×480 pixel @ 12 µm), európai gyártmányú, Lynred szenzort továbbá egy germánium objektív lencse (F35/1.0) tartozik hozzá. Három megfigyelési módban lehet használni az eszközt és a Wi Fi kapcsolat is stabilabb (2.4 / 5 GHZ frekvencia) emellett alkalmas a távvezérlésre és elérhetőek a frissítések is a Stream Vision 2 applikáción keresztül.

A súlya könnyű és akár egy zsebben is elfér. A fejlett képfeldolgozó algoritmus rendkívül minőségi képet nyújt számunkra legyen szó a megfigyelendő vadról, vagy akár a környezetéről. Az Axion 2 XG szintén a folyamatos és erős igénybevételre lett kitalálva. A megerősített magnézium ötvözet borítás képes megvédeni a belső részeket a különféle sokkhatásoktól legyen szó ütődésről vagy nedvességről és jól viseli a hideg és meleg körülményeket egyaránt. Továbbá a készülék egy nagy  kapacitású, újratölthető APS5 akkumulátorral készül, ami lehetővé teszi a kamera akár 7 órás használatát is egyetlen töltéssel.  

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük