Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

PRÉMIUM KÉPALKOTÁS

KLASSZIKUS, KOMPAKT DESIGN

A Yukon Advanced Optics Worldwide örömmel jelenti be a következő nagy dobást a Pulsar 2022-es palettájáról: A Merger LRF XP50 kétszemes hőkamera keresőtávcsövet. Bemutatásra kerül a nagy távolságú megfigyelésnek, a kényelmes használatnak és a minden apró részletében minőségi képalkotásnak az új szintje, és mindez az előrehaladott funkcionalitás és teljesítmény a jól bevált hagyományos binokulár bőrébe lett bújtatva.

A nagy távolságú megfigyeléshez ideális

A Merger LRF XP50 kettős okulárja teljes mértékben kielégíti az emberi látás lehetőségeit, a szem fáradtságát csökkentve a hosszabb megfigyeléseket elősegíti.

Az emberi agy úgy működik, hogy a vizuális információt egyszerre két csatornából kapja, és rakja össze azt egy képpé.

Az egyszemes okuláron keresztül való megfigyelés közben szemünk jobban elfárad, mivel túlzott megterhelést jelent az agynak, emiatt a képalkotás nehezebb.

A kétszemes kialakítás kiküszöböli ezt a problémát. Ezért a megfigyelt vad jóval természetesebben és részletesebben fog megjelenni a szemünk előtt még akár alacsony hőmérsékleti eltérések mellett is. A Merger lehetővé teszi a valaha volt legélvezetesebb megfigyelést hosszú távon!

Ráadásul az okulárok távolságát be lehet állítani az egyéni szükségleteknek megfelelően, ezáltal a kettőslátás lehetőségét is kizárhatjuk.

Egy megbízható társ, ami nem fog csalódást okozni

Az új Merger LRF XP50 képessé tesz a távolság precíz felbecsülésében, ami alapvető feltétel a megfelelő döntés meghozatalában. A beépített, nagy hatótávolságú, lézeres távolságmérő képes gyorsan és hibamentesen 1000 méterig megmérni a távolságot ±1 méteres pontossággal.

Egyszeri akkumulátor töltéssel akár 10 óráig is használható a binokulár. Ráadásul a kettős akkumulátor ellátás lehetővé teszi a cserét akár teljes sötétségben is anélkül, hogy kikapcsolnánk a készüléket.

Hosszútávon és megerőltető használat mellett garantáltan megbízható társad lesz ez a készülék. A minőségi, megerősített magnézium ötvözet borítás erős és könnyű is egyben.

A magnézium ötvözet ház képes megóvni a belső alkatrészeket az ütésektől, a nedvességtől, a hidegtől és a melegtől is, ugyanakkor kiválóan el tudja vezetni a hőt megóvva a belső alkatrészeket a túlhevüléstől ami miatt szintén alkalmas a hosszú távú használatra.

Soha nem tapasztalt kényelem a használat során

A Merger LRF XP50 ergonómiája már az első kézbevételnél feltűnik. A legfontosabb funkciók egy gombnyomásra is elérhetőek. A vezérlők jól átgondolt elrendezése miatt könnyen kezelhetjük a készüléket mindkét kézzel.

A Merger jelenlegi formája ötvözi az ergonómiát az időtálló, hagyományos nappali távcsövek kinézetével.

Mindig a legjobb képélményért

Az új Merger esetében a jelenlegi legjobb komponensek felhasználása eredményezi a hihetetlenül részletes és éles képet mind a cél-és a háttérképnél egyaránt. A továbbfejlesztett elektronikus felület és képfeldolgozó algoritmus segítségével új megközelítésbe került a képfeldolgozás.

A francia gyártmányú Lynred szenzor (640×480 / 17 µm, NETD <25mK) biztosítja a tökéletes részletfelismerést még szélsőséges időjárási körülmények között is, amikor a hőmérsékletkülönbség alacsony. Az éles és kontrasztos hőkép lehetővé teszi számunkra az állatok felismerését a legapróbb részletekre is kitérően, emellett pontosan elkülöníthetőek a faágak, levelek, aljnövényzet és egyéb más terepviszonyok is.

A nagy érzékenységű hőszenzor és a germánium anyagú objektív lencse (F50/1.0) kombinációja teszi igazán páratlanná a Merger észlelési hatékonyságát. Az is elmondható a készülékről, hogy képes felismerni 1800 méterről egy 1,8 m magasságú objektumot teljes sötétségben.

Az új Merger LRF XP50 többfunkciós keresőtávcső egyedülállónak mondható a kategóriájában.

 • Klasszikus tervezés & kompakt méret
 • Továbbfejlesztett képalkotás növeli a megfigyelés élményét
 • 1000 méterig precíz távolságmérő
 • Rendkívül nagy érzékenységű hőszenzor (640×480 pixel felbontás @ <25 mK NETD)
 • Modernebb képfeldolgozó algoritmus három megfigyelési móddal
 • Germánium anyagú objektív lencse (F50/1.0)
 • Felismerési távolság 1800 méterig
 • Két független akkumulátor – akár 10 órás használat egy töltéssel
 • 5x-20x állítható nagyítás
 • Minőségi, megerősített magnézium ötvözet borítás
 • Beépített kép és videó felvevő plusz 16 GB ingyenes felhőtárhely
 • Szoftverfrissítési lehetőség a Stream Vision 2 alkalmazáson keresztül iOS és Android rendszerű készülékekre
 • Továbbfejlesztett Wi-Fi kapcsolatok (2.4 / 5 GHZ)
 • Két rendkívül részletgazdag AMOLED kijelző
 • 8 féle színpaletta
 • IPX7-es szintű vízállóság
 • Széles tartományú üzemi hőmérséklet (-25 – +50 °C)
Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük