Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

Telos LRF XP50

MIT JELENT, HOGY FEJLESZTHETŐ?

A csúcstechnológiai iparágak alkatrészei és szoftvermegoldásai évről évre fejlődnek. Ez alól a hőképalkotás sem kivétel. Idővel a felhasználók igényei és preferenciái változnak. Emellett a felhasználók a tapasztalatok birtokában kialakították a készülék képességeivel és működésével szemben támasztott saját követelményeiket. A Telos hőkamera monokulárok a legújabb technológia és a felhasználói igények figyelembevételével készültek. A Telos az első olyan hőkamerás készülékcsalád a piacon, amely az ügyfél kérésére technikai frissítésre is lehetőséget biztosít. Szerelje fel nagy teljesítményű optikával, nagyobb felbontású érzékelővel és kijelzővel, hatékonyabb és funkcionálisabb elektronikával, vagy szerelje fel a készüléket lézeres távolságmérővel, hogy mindig a legmodernebb készülékkel rendelkezzen, mindezt egy egyszerű szoftverfrissítés következtében.

Nagy érzékenységű hőérzékelő

A nagy érzékenységű hőképérzékelő a NETD <18mK értékkel biztosítja a lenyűgöző képminőséget és a tökéletes részletfelismerést még a legnehezebb időjárási körülmények között is, amikor a kontraszt alacsony. A legkisebb hőmérsékletkülönbségek is jól láthatóak lesznek esőben, ködben vagy hideg reggeleken, a hőkamerák számára legnehezebb körülmények között.

Fejlett Pulsar Image Boost technológia

A Pulsar Image Boost eredeti képfeldolgozó algoritmusok segítségével a Telos hőkamerát a legmagasabb szintű részletességgel, tisztasággal és kontraszttal ruházza fel. A Telos hőkamera monokulárok az összetett jeleneteket széles féltónustartományban, egyenletesen sugárzó, alacsony kontrasztú objektumokkal megjelenítésével adják vissza, (például az égbolt, a fű és a vízfelületek). A különböző távolságokban lévő objektumok szoftveres részletezése és élesítése rendkívül informatívvá teszi a képet. A hőképérzékelő érzékenységének manuális növelése javítja az állatok észlelésének minőségét, ha a megfigyelési körülmények romlanak. A simító szűrő és a fényerő- és kontrasztbeállítások széles skálája kényelmessé teszi a hosszabb megfigyelési időt.

Objektív gyűrűs nagyítás állítás

A Telosban ideális esetben egy kézzel is beállíthatja a képet – a fókuszáló és a sima zoomgyűrűk az objektíven klasszikus elrendezésben, egyenként helyezkednek el, mint a fényképezőgépek objektívjeinél. A gyűrűk elrendezése lehetővé teszi, hogy a kívánt nagyítású tiszta képet gyorsan és minimális erőfeszítéssel kapja meg.

Pontos lézeres távolságmérés 1000 m-ig

A céltávolság megértése lényeges tényező a helyes döntések meghozatalában. Az akár 1 kilométeres hatótávolsággal rendelkező beépített lézeres távolságmérő lehetővé teszi a távolságok mérését egyszeri mérési és folyamatos pásztázási üzemmódban ± 1 méteres pontossággal a helyzet gyors és hibamentes felmérése érdekében.

Szélsőséges időjárásra tervezték

A Telos hőkamerákat kemény kültéri használatra és -25 és +40 °C közötti hőmérsékleti tartományban történő használatra tervezték. A készülék vízálló, ha teljesen vízbe merül. A kompozit polimer gumi bevonatú ház kiváló működési tulajdonságokkal rendelkezik. A kiálló részek hiánya a kialakításban, valamint a Telos hőkamerás készülékek optimális házformája hozzájárul a biztonsághoz és a kényelemhez a hosszabb használat során.

Cserélhető akkumulátor közvetlen csatlakozóval és vezeték nélküli gyorstöltési lehetőségekkel

A vadonatúj LPS 7i gyorsan cserélhető Li-ion akkumulátor több mint 8 órás üzemidőt garantál. Az LPS 7i-hez nincs szükség speciális töltőkre – csak csatlakoztassa bármely hálózati adapterhez az USB Type-C porton keresztül, és rövid időn belül töltse fel a Power Delivery gyorstöltési protokoll segítségével. Ezenkívül az LPS 7i akkumulátor támogatja a vezeték nélküli töltést.

Ergonomikus, csúszásmentes, gumibevonatú ház

A gumibevonatú ház segít a hőkamerás készülék biztonságos kézben tartásában száraz időben és esőben egyaránt. A ház kivételes kopásállósággal rendelkezik, és tökéletesen ellenáll a különböző hőmérsékleti tartományokban való működésnek, beleértve a poros és nedves körülményeket is, valamint megvédi a készüléket az esésektől. Ezenkívül a ház könnyen tisztítható, és hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését.

Bal- és jobbkezes használatra

A kezelőgombok függőleges szimmetrikus elrendezése lehetővé teszi, hogy a Telos mindkét kézzel, azonos fokú kényelemmel használható – a gombok a felső panelen sorban helyezkednek el, az objektívgyűrűk pedig a fókuszálásra és a nagyítás változtatására szolgálnak.

Ergonomikus és funkcionális hordtáska

A jó minőségű felszerelés jele, hogy szükség esetén kéznél van, a maradék időben pedig nincs útban. A kívülről stílusos Telos tok felhasználóbarát és kényelmesen hordozható. Az eszköz gyorsan és egyszerűen eltávolítható a házból és a helyére helyezhető. Az optimális övpozícionálás rendszere elosztja a készülék súlyát a vadász testén, tehermentesítve a vállról, a hátról és a nyakról. A hordtáska szorosan illeszkedik a testhez, anélkül, hogy akadályozná a vadászt a szabad hajolgatásban, forgásban, guggolásban, terepen való mozgásban és fegyverhasználatban. A Telos tok emellett pántokkal van ellátva, amelyekkel derékszíjra, valamint moduláris Molle rögzítési rendszerrel ellátott felszerelésekre, többek között hátizsákokra és hevederes felszerelésekre rögzíthető.

Testreszabható felhasználói felület

A Telos hőkamerát fejlett funkciók jellemzik, de egy adott funkció prioritásának meghatározása a felhasználó hatásköre, aki a készülék menüjében beállítja az elemek sorrendjét.

...

1800 m érzékelési tartomány

A nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú F50/1,0 objektívlencse és a 640×480@17µm-es, magas érzékenységű hőkamerás érzékelő kombinációja kivételes érzékelési képességet biztosít. Egy, 1,8 m magas objektum akár 1800 m távolságban, teljes sötétségben is érzékelhető.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi összeköti a Telost az Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a lehetőségek széles skáláját nyitja meg, beleértve a vezeték nélküli készülékszoftver-frissítéseket, a valós idejű képátvitelt a készülékről az okostelefon képernyőjére, a készülék által rögzített fotó- és videotartalmak közösségi médiában való közzétételét vagy az üzenetküldőkre történő átvitelt, a digitális készülékfunkciók távvezérlését és a Pulsar legfrissebb híreihez való hozzáférést. A regisztrált felhasználók emellett 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképekhez és videókhoz.

8 színpaletta

A 8 színpaletta kiválasztásával a felhasználó hatékonyabban figyelheti meg a látómezőt, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és Ultramarine pedig segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

Gyors rekesznyílású F50/1.0 germánium lencse

A Telos hőkamerák gyors objektívjével (F50/1,0) és a nagy érzékenységű hőérzékelővel kombinálva érhető el a legmagasabb érzékelési hatékonyság. A Telos még eső vagy köd esetén is, amikor a megfigyelt helyszín hőmérsékleti kontrasztja a legalacsonyabb képes a legjobb minőségű, legrészletesebb és nagy kontrasztú, informatív képeket nyújtani a felhasználónak.

Nagy kontrasztú AMOLED kijelző

Az 1024×768 pixel felbontású AMOLED kijelző jobb színvisszaadással rendelkezik, energiatakarékos, nagy kontrasztú képet és gyors reagálást biztosít, valamint tiszta és egyenletes képet nyújt mozgás közbeni vagy hideg körülmények között történő megfigyeléskor.

IPX7 minősítés

IPX7 vízálló minősítés a heves esőzés, hó vagy más csapadék elleni védelem érdekében. A készüléket úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön, még akkor is, ha akár 1 méteres vízbe merül 30 percre.

Beépített videófelvevő 32 GB belső memóriával

A Telos beépített videorögzítővel rendelkezik. A Telos megnövelt 32 GB-os belső memóriája több órányi videót és több tízezer fényképet képes tárolni. Egy gombnyomás elég ahhoz, hogy egy érdekes jelenetről fényképet készítsen, vagy elindítsa a videofelvételt.

Kettős Wi-Fi hullámsáv támogatás 2,4 / 5 GHz

A Telos hőkamerában az okostelefonok szabványos, 2,4 GHz-es Wi-Fi csatornán keresztüli frekvenciatartománya kiegészül 5 GHz-es tartományban. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet és jobb kapcsolati stabilitást kínál, ami a hőkamerák gyorsabb és egyszerűbb működését eredményezi az okostelefonnal.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +40°C között

A Telos készülékházát, tápegységét, optikáját és elektronikáját úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban történő alkalmazásra is alkalmas legyen. A Telos megbízható és hatékony teljesítményt biztosít fagypont alatti hidegben, akár -25°C-ig.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük