Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

Krypton 2

Kompakt és kiegyensúlyozott kialakítás

Vadászat közben minden plusz gramm számít. A Krypton 2 használata egyszerű és kényelmes. Rövid hosszának, könnyű kialakításának és egyenletes súlyelosztásának köszönhetően az előtét minimális hatással van a fegyver+optika súlyára, mindeközben a készülék gombjai könnyen elérhetőek maradnak.

resize_990x1236_d1_krypton-2-fxg50-compact-and-well-balanced-design.png

Masszív magnéziumötvözet ház

A masszív, könnyű magnéziumötvözet ház nagyon strapabíró, védi a Krypton 2-t az ütésektől és a vibrációs terhelésektől, ellenáll a külső mechanikai, hőmérsékleti és éghajlati hatásoknak. A magnéziumötvözet ház hatékonyan távolítja el és vezeti el a hőt a hőkamera elektronikus alkatrészeiből, növelve a készülék működési stabilitását.

resize_990x1236_krypton-2-fxg50-battery-life.png

Kiváló akkumulátor teljesítmény. Akár 11 órás működés egyetlen töltéssel

A gyorsan cserélhető, újratölthető Li-Ion akkumulátorcsomag IPS7 akár 11 órás megállás nélküli működéshez elegendő energiát biztosít. Egyetlen akkumulátortöltéssel a készülék egész éjszaka képes üzemelni anélkül, hogy cserére lenne szüksége.

Gyorsan átalakító előtétből 3x-os nagyítású hőkamera keresővé

Néhány másodperc és az új Pulsar 3x20B kompakt monokulárral a Krypton 2-t 3x-os nagyítású hőkamera keresővé alakítható. A bajonettcsatlakozás biztosítja, hogy a Krypton 2 gyorsan és egyszerűen átalakítható hőkamerás monokulárrá és vissza.

Válaszd ki a megfelelő modellt!

Krypton 2 FXG50

Nagy felbontás

Az Európában gyártott 12 µm / 640×480 pixeles hőkamerás érzékelő éles, kontrasztos hőképet biztosít az állatok és legapróbb részletek, azaz ágak, levelek, fű és tereptárgyak jobb azonosításához.

Extra nagy, 2300 m-es érzékelési tartomány

A nagy teljesítményű objektív a professzionális minőségű 12 µm-es hőképérzékelővel kombinálva kivételes érzékelési képességet biztosít. Egy szabványos, 1,8 m magas tárgy 2300 m távolságból, teljes sötétségben is érzékelhető.

Krypton 2 FXQ35

Magas hőérzékenységű érzékelő

A 384×288 pixeles @ 17 hőkamerás érzékelő NETD <25mK értékkel tökéletes részletfelismerést biztosít még a legnehezebb időjárási körülmények között is, amikor a kontraszt alacsony. A legkisebb hőmérsékletkülönbségek is jól láthatóak lesznek esőben, ködben vagy hideg reggeleken a legnehezebb körülmények között.

Kompakt és könnyű

A könnyű súly fontos, amikor a készülék a céltávcsőre van rögzítve és a fegyver+optika teljes súlyához adódik. A kompakt méret kényelmesebbé teszi az készülék kezelését és tárolását.

Bluetooth távirányító

A gombok kialakítása, mérete és elhelyezése a csupasz és kesztyűs kézzel történő használatra egyaránt testreszabott. A vadásznak minimális mozgásra van szüksége a készülék vezérléséhez, és maximálisan a vadászatra koncentrálhat, miközben a távirányítót bármilyen kényelmes helyzetben használhatja.

Egyszerű felhasználói felület

A Pulsar hőkamera előtét újdonsága a grafikus felhasználói felület. A készülék menüjének és állapotsorának pozícióit a felhasználó a nappali céltávcső nagyításának változtatásakor kényelmes nézetre méretezi, hogy a készülék állapotára vonatkozó aktuális információkat láthassa, és a menüvel nagyobb nagyítási tartományban is tudjon dolgozni.

Full-HD többszínű AMOLED kijelző

Az új FHD full-color AMOLED kijelzőt nagy kontraszt, széles dinamikatartomány és energiatakarékosság jellemzi. A gyors válaszidő tiszta és egyenletes képet biztosít mozgásban vagy fagyos körülmények között egyaránt.

Gyorsan oldható PSP-B adapterek

A hőkamera előtétet egy négypontos bajonett segítségével rügzíthetjük a céltávcsőre. Az adapter rendkívül megbízható, valamint gyorsan és egyszerűen rögzíthető. A rögzítés speciális szerszámok nélkül levehető az egyik céltávcsőről és felszerelhető egy másikra, így a vadászok birtokában lévő különböző nappali optikák gyorsan és egyszerűen átalakíthatók hőkamerás optikává. A precíz képernyőpozícionáló mechanizmus lehetővé teszi a hő- vagy éjjellátó kép tökéletes beállítását a nappali optika látómezejében a maximális látási kényelem érdekében.

Krypton 2 FXQ35

.375 H&H kész

A Krypton 2 előtét nagy ütésállósággal rendelkeznek, lehetővé téve a nagy kaliberű vadászpuskák, mint a 9,3х64, .30-06, .300, .375. stb., használatát.

Beépített fénykép- és videorögzítő

A Krypton 2 beépített videorögzítővel rendelkezik. A Krypton 2 belső memóriája több órányi videót és több tízezer fényképet képes tárolni. Egy gombnyomás elegendő ahhoz, hogy egy érdekes jelenetről fényképet készítsen, vagy elindítsa a videofelvételt.

8 színpaletta kiválasztása

A 8 színpaletta kiválasztásával a felhasználó hatékonyabban figyelheti meg a látómezőt, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és Ultramarine segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

3 szintű érzékenység-erősítés

Az érzékenységi szint kiválasztása a finom fényerő- és kontrasztbeállításokkal ellátott új szűrési algoritmusokkal kombinálva nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak a nagy távolságú megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Az erősítés beállítása segít az állat vonásainak meghatározásában, és biztosítja a látómezőben lévő tárgyak és a háttér tiszta megjelenítését.

Stream Vision 2. Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi összeköti a Krypton 2-t az Android és iOS okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a lehetőségek széles skáláját nyitja meg, beleértve a vezeték nélküli készülékszoftver-frissítéseket, a valós idejű képátvitelt a készülékről az okostelefon képernyőjére, a készülék által rögzített fotó- és videotartalmak közösségi médiában való közzétételét vagy az üzenetküldőkre történő átvitelt, a digitális készülékfunkciók távvezérlését és a Pulsar legfrissebb híreihez való hozzáférést. Ezenfelül a regisztrált felhasználók 16 GB felhőalapú tárhelyet kapnak a készülékkel rögzített fényképekhez és videókhoz.

IPX7 minősítés

IPX7 vízálló minősítés a heves esőzés, hó vagy más csapadék elleni védelem érdekében. A készüléket úgy tervezték, hogy hibátlanul működjön, még akkor is, ha akár 1 méteres vízbe merül 30 percre.

Gyors rekesznyílású germánium lencsék

A germánium F50/1,0 és F35/1,0 lencsék nagy infravörös áteresztőképességgel rendelkeznek az LWIR tartományban. A lencsék optikai elemeinek nagy pontosságú gyártása miatt a Krypton 2 kőkamera előtét által generált képet a tisztaság és a részletgazdagság jellemzi.

Kettős Wi-Fi hullámsáv támogatás 2,4 / 5 GHz

A Krypton 2 hőkamerákban az okostelefonok szabványos, 2,4 GHz-es Wi-Fi csatornán keresztüli csatlakozási frekvenciatartománya kiegészül egy hatékony 5 GHz-es tartományban. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet, zajmentességet és jobb kapcsolati stabilitást kínál, ami a hőkamerának az okostelefonnal való produktívabb és egyszerűbb működtetését eredményezi.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +50°C között

A Krypton 2 készülékházát, tápegységét, optikáját és elektronikáját a széles hőmérsékleti tartományban történő alkalmazásra tekintettel tervezték. A Krypton megbízható és hatékony teljesítményt biztosít fagypont alatti hidegben, akár -25°C-ig.

Picture of Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük