Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

ÚJDONSÁG

Mobilapplikáció

STREAM VISION 2 BÉTA

Az ingyenes Stream Vision 2 mobilalkalmazás egy továbbfejlesztett applikáció, amely kibővíti a PULSAR és a YUKON hőkamerák és digitális éjjellátók eszközeinek funkcióit és használati lehetőségeit. Az alkalmazás gazdagítja az eszközök funkcionalitását, lehetővé téve számukra, hogy Android vagy iOS platformot használó okostelefonokkal együtt működjenek. Ha az eszközödet Wi-Fi-kapcsolaton keresztül összekapcsolod egy okostelefonnal, az okostelefon fájlböngészőként, keresőként szolgál a készülék és a telefon közötti közvetlen képáramláshoz, távvezérlőként a készülék beállításait is módosíthatod útközben, illetve firmware-frissítéshez is platformként szolgál, valamint számos további funkciót kínál számodra. Az alkalmazásba történő regisztráció után szabad tárhelyet kapsz a Stream Vision 2 Cloudban a fényképek és a videók tárolására. A Stream Vision 2 lehetőséget biztosít arra, hogy megkapd a legújabb híreket Pulsar hőkamerákkal és éjjellátókkal kapcsolatban.

A magyar nyelvű applikációt könnyedén letöltheted a Google Play, vagy App Store felületekről.

FOTÓ ÉS VIDEÓ BÖNGÉSZŐ

Böngéssz a hőkamera vagy digitális éjjellátó eszközön rögzített összes fénykép és videó között. Töltsd le a fájlokat okostelefonodora, és oszd meg barátaiddal!

Távoli valós idejű képnézegetés

Az okostelefon képernyőjén valós idejű képet láthatsz hőkamerád képéről, lehetővé téve a felvételek rögzítését és a fényképek készítését.

Távoli irányítás

A Stream Vision 2 alkalmazásban szabályozhatod és módosíthatod a hőkamera vagy digitális éjjellátó eszköz beállításait. Valós időben láthatod az összes változást a mobiltelefonodon, és útközben elvégezheted a szükséges korrekciókat.

Firmware frissítés

Tartsd naprakészen Pulsar eszközödet, és töltsd le a legújabb funkciókat és firmware-fejlesztéseket. A Stream Vision 2 alkalmazással ellenőrizheted és letöltheted az eszközödhöz tartozó legújabb firmware -t. Frissítsd készülékedet a letöltött firmware -rel, és élvezd az új funkciókat!

Ingyenes tárhely a Stream Vision 2 Cloud Storage-ban

Jelentkezz be Facebook- vagy Google -fiókoddal, hogy ingyen tárhelyet kapj a Stream Vision 2 Cloud-ban a legemlékezetes videóid és fotóid számára. Szinkronizáld fájljaid a felhővel, és nyisd meg őket telefonon, táblagépen vagy a számítógép böngészőjében.

Hírcsatorna

Szerezd meg a hőkamerapiac legfrissebb híreit a PULSAR és a YUKON fontos híreivel együtt. Ismerd meg a legújabb termékeket bárki más előtt.

Díjmentes

A Stream Vision alkalmazás teljesen ingyenes – úgy gondoljuk, hogy ügyfeleinknek joguk van azt gondolni az alkalmazás integrált funkcionális kiterjesztése az optikai eszközeiknek.

Nincsenek hirdetések

A Stream Vision nem tartalmaz olyan semmiféle olyan anyagot, amely elvonja a figyelmet az alkalmazás rendeltetésszerű használatától – megértjük, hogy az ügyfelek többsége figyelmet és koncentrációt igénylő helyzetekben használja az alkalmazást.

Díjmentes

Folyamatosan finomítjuk a hőkamera és digitális éjjellátók firmware-jét. A Stream Vision kompatibilis digitális éjjellátó vagy Pulsar hőkamerák tulajdonosa mindig új funkciókkal bővítheti a készüléket.

Támogatott eszközök

Letöltések

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük