Kosár tartalma

Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

HD SZENZOR FELBONTÁS

Thermion 2 LRF XL50

Forradalmi HD, tiszta hőkép

A Thermion 2 LRF XL50 forradalmian új, HD-minőségű, tiszta hőképet kínál. Az új 1024×768 pixeles hőérzékelővel előállított kép nagy felbontású és részletgazdag, ideális a vad kompromisszumok nélküli azonosításához. Az állat sziluettjei, anatómiája és viselkedési sajátosságai jól láthatók és könnyen megkülönböztethetők.

Rendkívüli képrészletesség magas nagyítás mellett is

A változtatható 1,75-14x nagyítás (x8 digitális zoom) javított fókuszálást és jobb tárgyfelismerést biztosít nagy távolságokban is. Az HD-érzékelő lehetővé teszi a képrészletesség magas szintjének fenntartását az egész nagyítási tartományban. A zoom fokozatosan 2x lépésekben vagy folyamatosan változtatható egyéni látómező / nagyítási arány kialakításához minden helyzetben.

Pontos lézeres távolságmérés

A céltávolság ismerete döntések meghozatalában alapvető tényező. A kompakt, akár 800 méteres hatótávolságú lézeres távolságmérő zökkenőmentesen integrálódik a céltávcsőbe.

Integrált ballisztikai kalkulátor precíziós lövészetre

A Thermion 2 LRF bármilyen távolságról pontos lövést biztosít. A beépített lézeres távolságmérő pontos távolságérzékelést biztosít a vadász számára a célpont távolságáról, míg a kifinomult belső ballisztikai algoritmus kiszámítja a javasolt ballisztikai kalkulációt a pontos lövéshez. Egyszerűen hozzon létre egy ballisztikai profilt, töltse fel azt a Thermion memóriájába a Stream Vision Ballistics App segítségével, és a Thermion 2 LRF XL50 segítségével pontos lövést tehet.

Széles látómező a könnyű pásztázáshoz

A Thermion 2 LRF XL50 széles látómezőt kínál a könnyű pásztázás és célzás érdekében. A nagyméretű érzékelő még nagy zoomszinteknél is kiegyensúlyozott FOV/nagyítás arányt tesz lehetővé.

Prémium HD-osztályú germánium lencse

A tiszta és részletes képminőség érdekében a Thermion 2 LRF XL50 germánium F50/1.0 objektívlencséje valóban kihasználja a HD hőérzékelő előnyeit.

Nagy pontosságú, kétoldali lencsefókuszálás

A belső fókuszálási mechanizmussal ellátott objektívlencse minden tartományban tiszta és éles képet biztosít. Az ergonomikus fókusz a jobb és a bal oldalon is megtalálhatóak, így a fókuszálás akár bal-, és jobbkezeseknek is egyszerű.

Úttörő képfeldolgozás

A képpontról képpontra történő képátvitel az érzékelőtől a kijelzőig a lehető legélesebbé teszi a képet. Az állítható érzékelőérzékenység új szűrési algoritmusokkal kombinálva nagyszerű lehetőségeket kínál a vadásznak a megfigyeléshez változatos időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Az érzékenység beállítása segít az állat vonásainak meghatározásában, és biztosítja a tárgyak és a háttér tiszta megjelenítését a látómezőben.

Vezetéknélküli távirányító

The Pulsar BT wireless Bluetooth remote control completely duplicates the regular buttons. The remote control features excellent ergonomics − the buttons activate the most used functions, while rotating or pressing the encoder operates fine adjustment and menu navigation. The design, size and positioning of the buttons and encoder are customized for use with both bare hands and gloved hands. It takes minimum movement for a hunter to control the riflescope enabling them to maintain maximum concentration on the hunting process with the remote control placed in any convenient position on the fore-end or rifle butt.

Felhelyezés standard 30 mm-es gyűrűkre

A Thermion 2 LRF XL50 esztétikus megjelenést kínál bármilyen vadászfegyveren. Külsőleg a céltávcső hasonlít egy klasszikus nappali céltávcsőre egy 30 mm-es alumínium ötvözetből készült házban.

Nagy pontosságú célzás "kép a képben" üzemmódban

A „Kép a képben” funkció lehetővé teszi, hogy a vadász egy nagyított képet jelenítsen meg a kijelző felső részén. A teljes kijelzőterület mindössze 10%-át elfoglaló keret a célpont nagyított képét mutatja, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közelről lássa a célzási területen lévő képet, és egyidejűleg vizuálisan ellenőrizze a teljes látómezőt.

64 GB memória fotó- és videofelvétel

Őrizze meg a vadászat legjobb pillanatait, és ossza meg azokat barátaival és vadászkollégáival. Egyetlen gombnyomás elegendő egy érdekes pillanat megörökítéséhez vagy egy videó felvételének elindításához. A 64 GB belső memória több órányi videó és több tízezer fénykép rögzítésére ad lehetőséget.

Működés szélsőséges hőmérsékleten -25 és +50°C között

A Thermion 2 LRF céltávcsöveket úgy tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban -25 és +50 °C között működjenek. A fagyálló AMOLED kijelző kiemelkedően gyors reakcióidővel rendelkezik, és mozgás közbeni megfigyeléskor is éles képet biztosít.

Akár .375H&H kaliber

A Thermion 2 LRF XL50 hőkamera céltávcső magas ütésállóságú, és használható bordázott vadászfegyverekkel, 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H stb. kaliberekkel.

 

Testreszabható felhasználói mód az egyéni képbeállításhoz

Használja a fényerő és a kontraszt beállításait, hogy maximalizálja a kép részletességét és információs értékét az adott megfigyelési körülmények között. A felhasználói üzemmód funkció a kiválasztott fényerő- és kontrasztbeállításokat a készülék memóriájába menti, így a hőkamera következő használatakor azonnal optimális képminőséget biztosít, további beállítások nélkül.

 

Rugalmas színpaletta-készlet

Az 1024×768 HD AMOLED kijelző továbbfejlesztett színvisszaadással, energiatakarékossággal, nagy kontrasztú képpel és gyors reagálással rendelkezik, így tiszta és egyenletes képet biztosít a mozgásban vagy hideg körülmények között történő megfigyeléshez. A 8 színpaletta közül választható, így a felhasználók hatékonyabban figyelhetik meg a vadat, és optimalizálhatják a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhatnak a változó megfigyelési körülményekhez. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és Ultramarine pedig segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

IPX7 minősítés

Az IPX7-es vízállósági besorolással a Thermion 2 LRF XL50 céltávcső magas páratartalom és erős eső esetén is működik, és kibírja a félórás vízbe merülést 1 méter mélységig.

10 belövési profil / 100 nullázási távolság

A beállítások egy lőprofilban kerülnek elmentésre. A Thermion 2 LRF XL50 memória akár 10 belövési profilt is tárolhat több fegyvertípushoz vagy lövedékhez. Minden profil legfeljebb 10 nullázási távolságot tárol, amelyeket manuálisan adhat be, de a Stream Vision ballisztikai alkalmazással átalakítható a mért távolságon alapuló automatikus ballisztikai kaulkulációhoz.

 

Kombinált kettős akkumulátoros rendszer

A Thermion 2 LRF XL50 két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített, 4,9 A-h kapacitású, a másik pedig cserélhető. Az alapcsomagellátás 2 A-h és 3,2 A-h kapacitású cserélhető akkumulátorokat tartalmaz. Egyetlen feltöltés akár 10 óra folyamatos üzemidőt is garantál. A cserélhető akkumulátorok testén található dombornyomás lehetővé teszi a helyes pozíció pontos meghatározását, és a lemerült akkumulátorok gyors és magabiztos cseréjét kézzel akár teljes sötétségben is, pusztán pár érintéssel.

Wi-Fi integráció iOS és Android eszközökkel

A beépített Wi-Fi modul kettős 2,4 / 5 GHz-es hullámsáv támogatással összeköti a céltávcsövet az Android és iOS alapú okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a kombináció nagyszerű lehetőséget biztosít, mint például a készülék szoftverének vezeték nélküli frissítése, a képek valós idejű átvitele a mobileszköz képernyőjére, a készülék digitális funkcióinak távvezérlése és még sok másra. Az alkalmazásban regisztrált felhasználóknak felhő tárhelyet biztosítunk a hőkamerás készülékkel készített fényképek és videók tárolására.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes szállítás

Minden termékre!

30 napos visszaküldés

Ha nem tetszik, küldje vissza!

Nemzetközi garancia

Egyenesen a gyártótól!

100% Biztonságos fizetés

Akár OTP Áruhitellel is megveheti!