Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

A Pulsar-nál nem áll le a fejlesztés. Hamarosan a boltokba kerül a legújabb hőkamera: a Pulsar Accolade hőkamera, amely egy nagy teljesítményű, kétszemes hőkamera.

De mit hőkamera, inkább hőkamerák, hiszen a Pulsar két változatban fogja gyártani ezt a modellt: Pulsar Accolade XQ38 és Pulsar Accolade XP50 néven.

A két hőkamera közötti különbség a szenzorban, azaz a hőkamera bolométerében keresendő. Az Accolade XQ38 388×284 pixeles felbontással, az Accolade XQ50 hőkamera pedig 640×480-as érzékelőfelbontással rendelkezik majd. A másik különbség, mint a hőkamerák nevéből is kiolvasható, az objektívekben keresendő. Az egyik 38mm a másik pedig 50mm fókusztávolsággal rendelkezik majd.

A többi paraméter, illetve szolgáltatás megegyező lesz a két készüléken. Mindkettőben megtalálható majd a wi-fi funkció, lehetővé téve a StreamVision alkalmazását. Az áramigény kielégítését ugyan úgy nagy kapacitású akkumulátorok (IPS5 vagy IPS10 akkumulátor) látják majd el, mint a nagy sikerű Helion hőkamerákat.
Természetesen a Pulsar Accolade hőkamerák is rendelkeznek majd képrögzítési lehetőséggel; mind fénykép, mind videofelvételt rögzítenek majd.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük