Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

A MAGAS FELBONTÁSÚ HŐKAMERÁK KÉT LEGSIKERESEBB VONALA A PULSARTÓL A CÉLTÁVCSŐ (TRAIL) ÉS A KERESŐ (HELION) HŐKAMERÁK. MINDKÉT SOROZAT AZONOS ELVEN MŰKÖDIK ÉS HASONLÓ FUNKCIÓKKAL BÍR.

Helion vonal két hőkamerája az XQ és az XP sorozat; a különbség  17µm-os szenzor felbontásában rejlik. Míg az XQ típusok 384×288 pixellel dolgoznak addig az XP 640×480-as képet fog adni. Ez közel háromszor annyi pixelt jelent az XQ-hoz képest, ami jelentős különbség. A test kompozit polimer anyagokból készült így minimális súly mellett maximális (6000J) energiaelnyelést biztosít és IPX7-es szabvány vízállóságot tesz lehetővé.

3 Fókusztávolság elérhető a modellek között, azaz 50 mm, 38 mm és 28 mm az XP-nél és 50, 38, 19 az XQ-nál. Az új bayonet zár miatt az objektívlencsék könnyen cserélhetőek lettek, így a meglévő eszközhöz bármilyen méretet tudunk később párosítani. Mindegyik modell 50 képkockát jelenít meg másodpercenként, ami folyamatos képet fog adni akár gyorsan mozgó célponton is.

A Helion vonal modelljei most új wifi kapcsolatot képesek alakítani bármilyen IOS vagy Android eszközzel, így használhatjuk a Pulsar saját “Stream Vision” appját, amivel élőben nézhetjük telefonon a hőképet (akár többen is megfigyelhetünk az eszközzel), sőt le is menthetjük a felvételeket a 8GB-s beépített memóriába. Az eszközök hőmérséklettől függően 8 órát bírnak a “Litium-Ion B-Pack” akkumulátorral, de bármikor bővíthetjük az energiakapacitást is.

A TRAIL  HŐKAMERA CÉLTÁVCSÖVEK SOKBAN HASONLÍTANAK A HELION KERESŐKÖZ:

A szenzor, a képalkotási technológia, a 640×480 + 384×288 pixeles felbontás mind mind megegyezik a két típus között. Ugyanúgy IPX7-es szabvány vízállóság, iOS és Android kompatibilitás, videófelvétel és még sok más funkció jellemzi mint a Helionokat. A Trail céltávcsövek aszférikus germánium lencséivel pedig a legkisebb részleteket is megfigyelhetjük, mint például a haj, szőr, szemek.

A Trail céltávcsövek fókusza 7m és a végtelen között állítható és ±5 dioptriát képes kiküszöbölni a szemüvegesek nagy örömére. A detektálási távolság pedig a hihetetlen 1800 métert is elérheti.

Mr. Pulsar

Mr. Pulsar