Pulsar Digex N455 Éjjellátó Céltávcső

432 000 Ft

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz.

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
  • AMOLED kijelző
  • FULLHD kép
  • 30mm tubus
  • 940nm fényvetővel!

Leírás

PULSAR DIGEX N455 ÉJJELLÁTÓ CÉLTÁVCSŐ

500 MÉTER ÉSZLELÉSI TÁVOLSÁG

A HD felbontású képernyő és szenzor, fényerősség és kontraszt beállítások széles köre, minőségi optika, nagy mértékű nagyítás és egy nagy hatékonyságú beépített infra fényvető, ami akár a holdfény teljes hiánya mellett is kiváló észlelést tesz lehetővé – ezek azok a tulajdonságok, amik tökéletes eszközzé teszik a Digex digitális céltávcsövet olyan célpontok felkutatására, mint pl. a vaddisznó. Az elérhető hatótáv az infra fényvető hullámhosszától függően 450 és 550 méter között lehet.

FÉM HÁZ

A fémből készült ház jó fogású, jó tapintású és egyben könnyű. Különleges védőbevonata védi a készüléket! A Digex ugyanúgy néz ki, mint egy nappali céltávcső! APS2 és APS3 akkumulátorral is üzemeltethető!

BEÉPÍTETT VIDEÓ ÉS HANGRÖGÍTŐ

A Digex céltávcsövek beépített média egységgel rendelkeznek, így önmagukban képesek kiváló fényképek és hangsávval rendelkező HD videók rögzítésére. Az elkészült anyag vezetéken, vagy WiFi-n keresztül továbbítható PC-re, illetve okostelefonra.

HD SZENZOR

A rendkívül érzékeny 1280×720 pixeles HD CMOS szenzor révén a Digex nagy felbontású képeket alkot precíz részletgazdagság mellett.

FOKOZOTT ÉJSZAKAI ÉRZÉKENYSÉG

A csúcstechnológiás elektronikai komponensek és jelfeldolgozó algoritmusok garantálják az elérhető legjobb éjszakai képeket. Ennek eredményeként a céltávcső hibátlan képekkel szolgál naplemente során és éjszakai körülmények között is, akár a fényvető nélkül is. A 900 és 950 nm közötti érzékenysége folytán a Digex használható láthatatlan fényvetővel is.

KÖNNYEN RÖGZÍTEHTŐ

A Digex középtubusa 30 mm átmérőjű, így a nappali céltávcsövekhez tartozó gyűrűk és szerelékek a digitális céltávcsővel is használhatóak. A flexibilis használhatóság így garantálható.

Pulsar-Digex-Celtavcso

4X – 16X NAGYÍTÁSI TARTOMÁNY

A Digex alap 4x-szeres nagyítása egészen 16-szorosig növelhető. A nagyítás növelhető 2-szeres lépésekben, vagy akár fokozatmentesen is, így mindig az éppen optimális látómező állítható be használat során.

ÁLLÍTHATÓ SZÁLKERESZT

A ballisztikai szálkeresztek a nappali céltávcsövekhez hasonlóan a nagyítás függvényében változnak csakúgy, mint azoknál a céltávcsöveknél, amelyeknél a szálkereszt az első fókuszsíkba esik. A látott kép oldalarányai minden nagyításon állandóak, ami gyors mérést és rákészülést biztosít bármely lőtávolságon és minden szituációban.

KÉP A KÉPBEN ÜZEMMÓD

A kép a képben üzemmód egy plusz hozzáadott képkeret emelt nagyításon a nagy precizitású nullázáshoz. A látott kép mindössze 10%-át elfoglalva a nagyított kép olyan segítség célzás során, mellyel ezekkel a felbontásokkal már valóban fokozható a lövés pontossága, miközben a környező terület is értékes információkkal szolgál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Digex N455 Éjjellátó Céltávcső” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdése van? Várjuk hívását: 06 1 600 5600

Pulsar Digex N455 Éjjellátó Céltávcső

Ossza meg ismerőseivel!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: skype
SKU 76642 Kategóriák ,