Minden rendelést INGYEN szállítunk házhoz!

ÚJDONSÁG

A Yukon Advanced Optics Worldwide örömmel jelenti be az új Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamera céltávcső érkezését. Ezzel elmondható, hogy kiraktuk a puzzle hiányzó darabját azzal, hogy beépítettünk egy precíziós, lézeres távolságmérőt a már klasszikusnak mondható Thermion modellbe.

A távolság ismerete egyet jelent a pontos lövéssel

A Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamerának a klasszikusan kecses házába zökkenőmentesen lett beépítve a távolságmérő, az objektív felső részén kapott helyet. A rendkívül pontos távolságmérő magával hozza a precíz lövésleadást is, és ebben az esetben 800 méterig terjedő mérési távolságról beszélhetünk.

A készülék kivételes detektálási képességét a lézeres távolságmérő és az 1800 méteres felismerési távolság együttese adja.

Az új céltávcső ideális választás a távlövészek számára. A Thermion 2 LRF XP50 PRO esetében már nyolcszoros nagyításról beszélhetünk (2x-16x). A megfelelő látási viszonyok eléréséhez a nagyítást tudjuk duplázni illetve egészen részletesen állítani is.

Ha a célzás rendkívül nagy precizitást igényel akkor használja a kép a képben funkciót. A megjelenő ablak egy nagyított képet ad a célról és egy szálkeresztről illetve a teljes képernyőnek csupán csak a 10%-át foglalja el. Ezzel a funkcióval látunk egy közeli és teljesen tiszta képet a célpontról illetve vizuális kontrol alatt tarthatjuk a teljes látómezőt is egyidőben.

A Thermionok memóriája 10 szálkereszt konfigurációt tartalmaz kilenc különböző színben.

Kiváló hőkép a legapróbb részletekre is kiterjedően

A nagy felbontású érzékelő (640×480 pixel méret 17 µm) éles és részletgazdag hőképet ad, ami lehetővé teszi az állatok pontos felismerését a legapróbb részletekre is kitérve.

Az új Thermionnal maximális detektációs hatékonyságot érhetünk el, ami nagyban köszönhető az objektív lencse hőfeldolgozó képességének is (F50/1.0). Ezt a tényezőt párba állítva a nagy hőérzékenységű szenzorral lehetővé válik számunkra a csúcsminőségű és a lehető legrészletgazdagabb és informatívabb képalkotás bármilyen vadászati körülmények között.

A Thermion 2 LRF XP50 PRO rendkívül érzékeny szenzorral rendelkezik (NETD<25mK). Ez lehetővé teszi a tökéletes képfelismerést még a zordabb időjárási körülmények között is, alacsonyabb hőforrásból.

Az új céltávcső meghosszabbított működési idővel rendelkezik. Két újratölthető akkumulátor működteti: egy kivehető (APS3) és egy beépített. Egyetlen töltéssel akár 10 óráig is élvezheti a vadászat élményét.

A legjobb lehetőségek egy készülékben

MINŐSÉG

Megbízható, erős fém ház. Megerősített mégis könnyű alumíniumötvözet borítás a hibátlan terepi teljesítmény érdekében.

2 AKKUMULÁTOR

Két újratölthető akkumulátor működteti: az egyik egy beépített akkumulátor, amelynek a kapacitása 4.9 Ah, másik egy kivehető APS3 akkumulátor, amelynek a kapacitása 2 Ah. Egyszeri töltés 10 órás vadászati időt tesz lehetővé.

ÖRÖKÍTSE MEG

Fénykép rögzítésére és videó felvételére alkalmas. 16 GB belső memóriával rendelkezik.

AMOLED KIJELZŐ

A nagy látószögű okulár (29.5°) és a HD minőségű AMOLED kijelző kulcslyuk effektus nélküli kényelmes képérzékelést biztosít.

SOKOLDALÚSÁG

Magas szintű visszarúgás ellenállóság: .375H&H, 12-gauge és 9.3×64. A céltávcső használható huzagolt csövű puskák esetében a következő kaliberekben 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H stb., továbbá használható sima csövű és pneumatikus fegyverek esetében is.

BELÖVÉS

5 különböző belövési profil/ 50 belövési távolság

STREAM VISION

A beépített Wifi modul lehetővé teszi a csatlakozást bármelyik Android vagy iOS okostelefonhoz a Stream Vision 2 mobilapplikáció segítségével.

VÍZÁLLÓSÁG

IPX7-es szintű vízállóság, ami védelmet nyújt az intenzív eső, hó és más csapadékfajták ellen is.

GARANCIA

3 év garancia

Az új Thermion 2 LRF XP50 PRO várhatóan 2022. márciusától lesz elérhető.

Picture of Mr. Pulsar

Mr. Pulsar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük